Ben bendeki MSI GT 680'e Mavericks kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Cihaz Sandy Bridge. Sana da tavsiyem Mavericks kurman. Bende iki disk var. SSD ve HDD. SSD'de Windows 8 kurulu, HDD'yi ise ikiye bölüp bir bölümüne Mavericks kurdum.
Benimkinin kasası (ve anakartı) MSI GT70 ile aynı, herhalde çalışacaktır. Ama ekran kartım (GTX 770m) kullanılabilecek mi, kullanılması için ne yapmak lazım? Kullanılamazsa Intel HD Graphics 4600'ü (işlemciyle gelen) kullanabilir miyim? Eğer onu da kullanamayacaksam VirtualBox'a vanilla kurulum yapmak mümkün müdür?
goeo_
Ekleme: Windows 8 kurulumum da UEFI, UEFI dual boot nasıl yapılır?
Ekleme 2: Öğrendim ki clover ile UEFI dual boot yapmak mümkünmüş, windows'u yeniden yüklemem gerekecek mi?
- - - Güncellendi - - -
USB imajını indirdim, SUSE Studio ImageWriter ile bir USB diske yazdım. Bilgisayarı oradan boot ettim, secure boot hatası verdi, secure Bot'u kapadım, sonunda clover açıldı, Boot Mac OS X from OS X Install USB'yi seçtim ve ta-da: Windows açıldı. Neyi yanlış yapıyorum, lütfen yardım edin.
Sıra şöyle:
Loading Drivers
.......................
+++++++++++
Windows logosu
- - - Güncellendi - - -
Chameleon ile -x -v yaptım, sanırım dsdt istiyor ama emin değilim.
- - - Güncellendi - - -
Sanırım kernel cache'leri silmem gerekiyor, silip deneyeceğim.
- - - Güncellendi - - -
Recep hocam lütfen yardım edin, kernel cache'leri de sildim, bu sefer daha fazla nokta geldi artı gelmeden, ama sonuç olarak yine artılar geldi ve windows logosu göründü. Şu anda ne yapacağımı bilmediğim için windows'a döndüm, yardımınıza ihtiyacım var.
- - - Güncellendi - - -
Sizin kurulumla ilgili açtığınız konuya baktım, PMPatch kullanmışsınız. Bu PMPatch gerekli birşey midir, benim sorunum o olabilir mi?