Hat babamın üzerineyken GNÇ Turkcell kullanabilir miyim?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, Turkcell kontratım dün bitti. Normalde 145 TL ödediğim pakete 245 TL fiyat çekiyorlar. 14 GB kullanabiliyorum bu pakette.

Vodafone ya da başka bir hatta geçip 1 hafta sonra geri Turkcell'e gelsem, hat babamın üstüneyken GNÇ Turkcell kullanabilir miyim?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Sizi kullanıcı olarak belirtirse evet, kullanabilirsiniz. Herhangi bir Turkcell şubesinde bunu yapabilir.

Kullanırsın benim de hat babamın üstüne bazı kimlik bilgilerini girip GNÇ kullanabiliyorsun. Hesabımdan veya GNÇ'den yapılıyor(hatırlamıyorum ama seni GNÇ'ye girince yonlendirir zaten) şubeye gitmene bile gerek yok.

Kullanırsın benim de hat babamın üstüne bazı kimlik bilgilerini girip GNÇ kullanabiliyorsun. Hesabımdan veya GNÇ'den yapılıyor(hatırlamıyorum ama seni GNÇ'ye girince yonlendirir zaten) şubeye gitmene bile gerek yok.
Şu anda Turkcell kullandığım için GNÇ uygulamasına giriş yapınca paketler kısmında GNÇ önermiyor bana ama.

Şu anda Turkcell kullandığım için GNÇ uygulamasına giriş yapınca paketler kısmında GNÇ önermiyor bana ama.

Çünkü kullanıcı değiştirilmemiş. Hattın sahibi babanız ve doğal olarak kullanıcı o olarak görünüyor. Bu durumda GNÇ önermemesi normal. Babanız Turkcell şubesine gidip sizi kullanıcı olarak atayacak hatta, sizin bilgileriniz girilecek ve siz de ondan sonra görebileceksiniz.

Babanızla beraber Turkcell bayisine gidip yapabilirsiniz. Ben de oğluma o şekilde yaptım. Maalesef yaş kurtarmıyor 😅

Çünkü kullanıcı değiştirilmemiş. Hattın sahibi babanız ve doğal olarak kullanıcı o olarak görünüyor. Bu durumda GNÇ önermemesi normal. Babanız Turkcell şubesine gidip sizi kullanıcı olarak atayacak hatta, sizin bilgileriniz girilecek ve siz de ondan sonra görebileceksiniz.
Ancak uygulamalarda benim ismim gözüküyor.

Arkadaşlar onu gitmeden de yapabiliyor... Neyse ben gitmeden de yapabileceğini söyledim sana kalmış her şeyini hatırlasam anlatırdım.
Ayni sorunu bende yaşadim kardeşimde gozukuyorken bende gözükmüyordu hesabım uzerinden bir yere kimlik bilgisini girdim oldu.

@MrMancini mevcut olan da değişebilir diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı