Hat değerleri aşırı düştü

Daha fazla  
Meslek
.
Selam. Uzun süredir sorunsuz TurkNet kullanıcısıyım.
Az önce interneti yavaş hissetmemden sonra bir test yaptım, hat değerlerim yerlerde.

50 download, 8 upload sıkıntısız alıyorken birden 20 download, 4 Upload'a düştüm.
İşin garibi modem arayüzünde alabileceğim maksimum hız eskiden 80+ download, 20+ upload iken o da 20 download, 4 Upload'a düşmüş, SNR margin değerlerim 20'nin üstüyken 8'lere düşmüş.
Bu dramatik düşüşe ne sebep olmuş olabilir? Nasıl düzelir?

Dosya Ekleri

• modem.JPG
    modem.JPG
    62,4 KB · Görüntüleme: 56
  • modem222.JPG
    modem222.JPG
    59,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir modem deneyebiliyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Kablolarınızda ezilme oksitlenme ek vesaire varsa kontrol etmenizi öneririm.
Siz bir sorun göremiyorsanız iç tesisata baktırmanızı öneririm aşırı düşüş olmuş.

TurkNet yardımcı olabilir mi bilmiyorum ama bir danışın isterseniz onlar ne diyor hat değerlerinizi onlarda görüyordur.

Acaba Türk Telekom sizin portu başkasına mı verdi size başka portmu tanımladı olur mu olur ama biraz düşük olasılık.

Farklı bir modem deneyebiliyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Kablolarınızda ezilme oksitlenme ek vesaire varsa kontrol etmenizi öneririm.
Siz bir sorun göremiyorsanız iç tesisata baktırmanızı öneririm aşırı düşüş olmuş.

TurkNet yardımcı olabilir mi bilmiyorum ama bir danışın isterseniz onlar ne diyor hat değerlerinizi onlarda görüyordur.

Acaba Türk Telekom sizin portu başkasına mı verdi size başka portmu tanımladı olur mu olur ama biraz düşük olasılık.
Türknet Destek kaydı açmıştım, Telekom bölgenizde arıza var dedi, 2 gün daha bekleyin duruma göre tekrar dönüş yapın demişler... Bekleyeceğiz bakalım... Umarım öyledir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı