Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Vallahi modeminizin desteği 300 Mbps ciddi ciddi 61 gösteriyor altyapı testiniz. fakat modeminiz ADSL modemmiş, ADSL 16Mbps hızını geçemez tasarımı gereği, VDSL ile de 80-100 civarı geçilmez, fiber zaten uçuyor onun bir sınırı var mı bilmiyorum. Modem aryüzündeki hız sınırının altyapı ölçtüğünü biliyordum modemin hız sınırı fark etmeksizin, anlaşılan yanlış biliyormuşum modem limiti olan ADSL16'yı görüyormuşsunuz. Ben sizin yerinizde olsam nakit paranız varsa güzel bir modem alıp ( tavsiyelere diğer Technopat konularından bakabilirsiniz bütçenize göre ama mutlaka VDSL2+ desteği olsun bu fiberi de kullanabilir demektir) NetSpeed'e geçerdim, nakit bütçeniz yoksa da Vodafone net ile tahhüt imzalardım çünkü onlar modem de veriyor ve modemleri iyi arkadaş aldı oradan biliyorum fotoğrafını attım Vodafone modeminin. Cat6 döşemenize de gerek yok alıyorsunuz zaten güzel hızlar. Karar size ait TurkNet'e kötü demiyorum ama ciddi bir şikayet var internette onlara. Kolay gelsin. Malesef o modemle devam edemezsiniz.