Hat değerlerim iyi mi?

Değerlede sıkıntı yok. SNR gayet iyi, kopma olmaması lazım. Değerlere göre bina içi kablolama da iyi görünüyor.

Hat zayıflaması bu hızlara göre biraz yüksek ama değerlere göre kopma yaşamamanız lazım.

Kopma derken tam olarak nasıl kopma yaşıyorsunuz? Biraz daha detaylı anlatır mısınız? DSL ışığı mı gidip geliyor, internet ışığı mı gidip geliyor?

DSL ışığı gidiyor. Sonra internette kopma oluyor hemen ardından erişim geliyor.
Modemdeki kararlılık ayarını yükseltip dene.
Ne oluyor bu ayar ?

Anladım hocam. Farklı bir modemle deneme şansınız var mı? Modemle priz arasındaki DSL kablosunda sıkıntı olabilir, onu da bir değiştirip deneyin mümkünse. Splitter kullanıyor musunuz?

Değerlere göre kesinlikle kopma olmaması lazım çünkü. O yüzden sorunun başka bir yerde olması çok büyük ihtimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne oluyor bu ayar?

Modem marka ne? Bir de attığım videoya bak.

Anladım hocam. Farklı bir modemle deneme şansınız var mı? Modemle priz arasındaki DSL kablosunda sıkıntı olabilir, onu da bir değiştirip deneyin mümkünse. Splitter kullanıyor musunuz?

Değerlere göre kesinlikle kopma olmaması lazım çünkü. O yüzden sorunun başka bir yerde olması çok büyük ihtimal.
Splitter kullanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modem marka ne? Bir de attığım videoya bak.

TPLINK TD-W9970

Kullandığı modem muhtemelen Türk telekom modemi. Bu modemde kararlılık ayarı yok. Kendisi yeni bir modem almak zorunda.

Bağlantım 5 saat sonra tekrar gitti ve değerler değişti. Sorun modem kaynaklı mı kablo kaynaklı mı?

Dosya Ekleri

• HAT2.png
    HAT2.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı