Hat değerlerim nasıl?

@Eryd virüsün başladığı dönemde kopma sorunum vardı arıza kaydı oluşturunca düzeltti sağolsun Türknet. Şuan kopma sorunlarım vs yok. SNR değerim iyi diyorsunuz yani? 7.65 Mbps upload ile 3000 bitrate 720P 60FPS yayın denemesi yaptım ping 50'den 70-80'e fırlıyor. Cidden çok sinir bozucu bir durum. 7.65Mbit upload ile 4500 bitrate verebilsem yetecek bana. Değil 4500, 3000 versem bile bu sorunu yaşıyorum. Rekabetçi oyunlar oynadığım için de can sıkıyor.
SNR değeri gayet iyi. 8 üstü iyidir, kopma yaşatmaz. Genel olarak hat değerleriniz çok iyi. Bu uploadla bile sağlıklı olarak 4500-5000 bitrate verememenizin nedeni ise VDSL olması ne yazık ki, hattınızda sorun olduğu için değil. VDSL doğası gereği bakır kablolarla aynı anda hem download hem uploadı kaldıramıyor çok yüksek olmayan bitratelerde bile. Stabil bir yayın için fiber bağlantınızın olması gerekir.

Kanka ben 6K bitrate yayın açıyorum. Hattım VDSL2 rehber yaptım faydalanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı