Hocam 50 mbps'de SNR Margin değeri kritik seviyelere inmez mi? Geçen sene snr margin değerinin çok düşük olmasından dolayı defalarca açtığım arıza kayıtlarından sonra bu durum düzeltilmiş ben askerdeyken. Hele o hata (crc) ler o zaman muazzam yüksek çıkıyordu şu an yok gibi birşey.50 Mbps hıza kadar destek alabilirsiniz.
Ancak 24 Mbps hızda hata oluşmasına dikkat et. İç tesisat bağlantılarını ve kablonun sağlam olduğundan emin ol.
Bende her 3mbps'de 1 SNR düşüyor diye biliyorum. Taahhütüm var 2021 hazirana kadar ama bakıyorum yavaş yavaş. Türknet istiyorum aslında ama forumlarda falan sayfalar dolusu şikayetler var. Akşam saatlerinde aşırı az indirme hızından tutunda ping ve jitterin çok fazla olmasına kadar. Türk Telekom taahhüt bitmesine yakın arayıp biraz daha zamlı fiyat teklif edecek tahmin edebiliyorum. Bakalım artık. Hız konusunda ise 35 mbps tam benlik diye düşünüyorum.70 Mbps maksimum hız değeriniz var. Bu değerin 20 Mbps altında kalacaksınız.
SNR değeriniz 23 dB. Gayet iyi bir değer 24 Mbps hızda ülkemizin şartlarında.
3 Mbps hızda bir SNR değeri -1 olur diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
Benim tahminimce SNR -8 dB düşecektir.
Türk Telekom sözleşmeniz var mı? Sözleşmeniz yoksa başka bir firmadan hizmet alın.
İlk adımda 35 Mbps hıza yükseltin. Sonrasındaki hat değerlerini paylaşırsınız.
35 Mbps hız üzerindeki SNR değerine bakarak tekrardan bir yükseltme yoluna gidebilirsiniz.
Bu arada maksimum hız değerim değişiklik gösterebiliyor bazen 60 larda görüyorum.70 Mbps maksimum hız değeriniz var. Bu değerin 20 Mbps altında kalacaksınız.
SNR değeriniz 23 dB. Gayet iyi bir değer 24 Mbps hızda ülkemizin şartlarında.
3 Mbps hızda bir SNR değeri -1 olur diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
Benim tahminimce SNR -8 dB düşecektir.
Türk Telekom sözleşmeniz var mı? Sözleşmeniz yoksa başka bir firmadan hizmet alın.
İlk adımda 35 Mbps hıza yükseltin. Sonrasındaki hat değerlerini paylaşırsınız.
35 Mbps hız üzerindeki SNR değerine bakarak tekrardan bir yükseltme yoluna gidebilirsiniz.
Şu an ki tarifem 24 mbps sınırsız kota VDSL paket. Tarifenin tam ismini hatırlamıyorum hipernetli birşeydi.35 Mbps hıza çıkabilirsin. Mevcut tarife fiyatın nedir?
Şimdikinde bile hata alıyorsunuz. İlk olarak bina içindeki hatlar çok eski ise yenilettirin. Yeni ise sokak kutusuyla bina ankastre arasını da bir kontrol ettirin.
Aynen. Birden fazla aile oturuyorsa apartmansa bina yöneticisine söylemeniz gerekiyor diye biliyorum.Bina tesisatını biz mi yeniliyoruz?