Hat Değerlerindeki Orantısız Değişim

• Konuyu başlatan mali
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.081
Mert arkadaşın söylediğine katılıyorum arayıp hızını düşürmelerini isteyebilirsin. Fakat senin kullandığın modem Asus marka olduğundan dolayı modem arayüzünden Yönetim kısmına geçip DSL Ayarları kısmından VDSL Settings altındaki Kararlılık ayarını arttırıp hızını kendin düşürebilirsin. Böylece SNR değerin artıp CRC hatalarını azaltabilirsin. Tabi hızında bir miktar azalma olur.

Mert arkadaşın söylediğine katılıyorum arayıp hızını düşürmelerini isteyebilirsin. Fakat senin kullandığın modem Asus marka olduğundan dolayı modem arayüzünden Yönetim kısmına geçip DSL Ayarları kısmından VDSL Settings altındaki Kararlılık ayarını arttırıp hızını kendin düşürebilirsin. Böylece SNR değerin artıp CRC hatalarını azaltabilirsin. Tabi hızında bir miktar azalma olur.

Zaten hızı düşürmek için yaptığım işlem o ama evet arayıp konuşsam daha sağlıklı olucak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı