Hat devri ücretli midir?

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, birkaç sorum var.
1- Hat devri yapmak ücretli mi? Daha doğrusu aşağıdaki kampanya kapsamında hat devri yapmak ücretsiz mi? Ve hat devri nasıl yapılır? Mağazaya gitmek şart mı?
2-Aşağıdaki kampanya devam ediyor mu?

Not: Hat sahibi babam ve resmi kullanıcısı kardeşim olarak gözüküyor.

Operatör: Turkcell (Faturasız)
Kampanya Linki:

Normalde devir işlemi ücretli. Yeni hat kadar ücreti var eğer numara değiştirmek sorun olmazsa yeni hat çıkart, faturalıysa hat parası almıyorlar diye biliyorum
Hocam linkteki sayfada şöyle bir bölüm var:
"Hattımı Nasıl Devralabilirim?
Hat sahibi ve devralacak kişinin Turkcell Mağazaları’na birlikte gitmeleri ve yanlarında kimliklerini bulundurması yeterlidir. Bu destek kapsamında Turkcell hattını üzerine ücretsiz olarak devralabilirsin."
Canlı desteğe sordum. İlk çıkan temsilci mesajlarımı okumamış gibi 2 defa ücretli olduğunu söyledi. 2. Temsilci ise net bir şey söylemedi. Şubeden yapılır gibisinden bir şeyler söyledi. Kafam karıştı açıkçası.

Hocam linkteki sayfada şöyle bir bölüm var:
"Hattımı Nasıl Devralabilirim?
Hat sahibi ve devralacak kişinin Turkcell Mağazaları’na birlikte gitmeleri ve yanlarında kimliklerini bulundurması yeterlidir. Bu destek kapsamında Turkcell hattını üzerine ücretsiz olarak devralabilirsin."
Canlı desteğe sordum. İlk çıkan temsilci mesajlarımı okumamış gibi 2 defa ücretli olduğunu söyledi. 2. Temsilci ise net bir şey söylemedi. Şubeden yapılır gibisinden bir şeyler söyledi. Kafam karıştı açıkçası.
Öyle bir yazı varsa kesinlikle ücretsiz alabiliyorsundur. Müşteri temsilcileri bu tarz konulara çok hakim değiller sen kendinden emin bir şekilde şubeye git bu yazıyı göster, ücretsiz olarak devir almak istediğini söyle ve al. Böyle bir fırsat varsa değerlendir kesin ben 25 yaşındayım hala babamın üstüne kayıtlı devir ücretini vermek istemediğim için :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı