fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 16 Nisan 2018 #11 Silinen üye dedi: Fiber desteklese bile port açılması gerekiyor. Ancak SNR Margin baya kötü durumda. Kopmalar yaşar. Bu yüzden önerim 24/2 pakettir. Genişletmek için tıkla... Fiberde SNR margin diye bir şey yok ki fiberde kopmalar yaşasın.
Silinen üye dedi: Fiber desteklese bile port açılması gerekiyor. Ancak SNR Margin baya kötü durumda. Kopmalar yaşar. Bu yüzden önerim 24/2 pakettir. Genişletmek için tıkla... Fiberde SNR margin diye bir şey yok ki fiberde kopmalar yaşasın.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 16 Nisan 2018 #12 fearlesshuman dedi: Fiberde SNR margin diye bir şey yok ki fiberde kopmalar yaşasın. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yorum yaptım. Port konusunda haklıyım.
fearlesshuman dedi: Fiberde SNR margin diye bir şey yok ki fiberde kopmalar yaşasın. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yorum yaptım. Port konusunda haklıyım.
fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 16 Nisan 2018 #13 Silinen üye dedi: Pardon hocam yanlış yorum yaptım. Port konusunda haklıyım. Genişletmek için tıkla... Port konusunda pek bilgim yok ama o konuda bir şey söylemedim zaten.
Silinen üye dedi: Pardon hocam yanlış yorum yaptım. Port konusunda haklıyım. Genişletmek için tıkla... Port konusunda pek bilgim yok ama o konuda bir şey söylemedim zaten.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 17 Nisan 2018 #14 Silinen üye dedi: Fiber desteklese bile port açılması gerekiyor. Ancak SNR Margin baya kötü durumda. Kopmalar yaşar. Bu yüzden önerim 24/2 pakettir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum en uygun sanırım 24/2 artık altyapı iyileştirmesini bekleyeceğim. Hat müsade etmiyor sanırım şu bakır kabloların allah belasını versin
Silinen üye dedi: Fiber desteklese bile port açılması gerekiyor. Ancak SNR Margin baya kötü durumda. Kopmalar yaşar. Bu yüzden önerim 24/2 pakettir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum en uygun sanırım 24/2 artık altyapı iyileştirmesini bekleyeceğim. Hat müsade etmiyor sanırım şu bakır kabloların allah belasını versin