Hat Taşıma ve Taahhüt Bitiş Tarihi

Makaleler
6
Lanet ederek 1 senedir kullandığım operatörümü değiştirmek istiyorum. 31.03.2019 bitiş tarihi görünüyor. Taahhüt ücreti olarak 0 TL görünüyor şu an. Hattımı ne zaman taşımalıyım? Şimdiden işlemi başlatsam, taahhüt ücreti çıkarma ihtimalleri var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

Daha yeni Turkcell'den Vodafone'a taşıdım ben hattımı. Şöyle yapıyorlar; ya hemen taşıyorlar (örneğin bir ay kalmış taahhüdün bitmesine ama ödemeyi kabul ediyorsun) ya da gelecek ay bitecekse taahhüdün o tarihte açılacak şekilde ayarlıyorlar hattı. Önemli olan nokta, hattı taşırken taahhüt bitiş tarihini operatöre belirtmen. Bunu belirtirsen onlar ayarlamaları yapıyorlar.

Teşekkür ederim. Bayi bu tür bilgi vermemişti bana. O zaman ben bitiş tarihine göre ayarlayım kendimi. Çat diye geçiriler, ortada bırakırlar beni iş bilmiyorlarsa.
Aynen öyle oluyor çünkü hat direkt 3-5 gün içerisinde açılıyor. Bu sefer taahhüt bedeli ödemek zorunda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…