Hat Taşıma ve Taahhüt Bitiş Tarihi

Makaleler
6
Lanet ederek 1 senedir kullandığım operatörümü değiştirmek istiyorum. 31.03.2019 bitiş tarihi görünüyor. Taahhüt ücreti olarak 0 TL görünüyor şu an. Hattımı ne zaman taşımalıyım? Şimdiden işlemi başlatsam, taahhüt ücreti çıkarma ihtimalleri var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

Daha yeni Turkcell'den Vodafone'a taşıdım ben hattımı. Şöyle yapıyorlar; ya hemen taşıyorlar (örneğin bir ay kalmış taahhüdün bitmesine ama ödemeyi kabul ediyorsun) ya da gelecek ay bitecekse taahhüdün o tarihte açılacak şekilde ayarlıyorlar hattı. Önemli olan nokta, hattı taşırken taahhüt bitiş tarihini operatöre belirtmen. Bunu belirtirsen onlar ayarlamaları yapıyorlar.

Teşekkür ederim. Bayi bu tür bilgi vermemişti bana. O zaman ben bitiş tarihine göre ayarlayım kendimi. Çat diye geçiriler, ortada bırakırlar beni iş bilmiyorlarsa. :D
Aynen öyle oluyor çünkü hat direkt 3-5 gün içerisinde açılıyor. Bu sefer taahhüt bedeli ödemek zorunda kalırsın:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı