Çözüldü Hat taşımada önceki hat kapatılırsa sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bhkymz

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir sorum olacaktı.
Numaramı Vodafone'dan Türk Telekom'a taşıdım ve yeni hattın açılacağı tarihi verdiler.
Bu tarihten önce kullanmakta olduğum hattı kapatırsam bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Otomatik olarak kapanacak zaten. SMS ile de bilgilendirmesi gelecek. Kapanma tarihinde hat açık olmazsa işi taahhüt bozma gibi gösterip ek ücret talep edebilirler. Kendisi kapanana kadar dokunmayın eski hattınıza, yeni hat açıldıktan sonra yeni SIM kartınızı takarsınız.
Vallahi hocam ben de geçen hafta Vodafone geçtim hadi kart ve bazı banka uygulamaları hata verdi ve hadi müşteri hizmetlerini aradım ve açık olan hesabımın kapatılıp aynı hesaptan (aynı T.C. vs bilgileri) girerek kayıt olup yeni kart almak zorunda kaldım. Maul Papara kapandı Hadi'den devam ancak çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2 gün bekleyin kendi kapanır o hat.

Otomatik olarak kapanacak zaten. SMS ile de bilgilendirmesi gelecek. Kapanma tarihinde hat açık olmazsa işi taahhüt bozma gibi gösterip ek ücret talep edebilirler. Kendisi kapanana kadar dokunmayın eski hattınıza, yeni hat açıldıktan sonra yeni SIM kartınızı takarsınız.

Çözüm
Yeni hattın açılma tarihi tam ayın birine denk geliyor.
Kullanmayacağım faturayı ödemeyeyim diye sormuştum ama her türlü girecek sanırım.
Cevabın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…