Çözüldü Hata Ayıklama Konsolu Klasör Yolu Silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

psychowolf

Femtopat
Merhaba Arkadaşlar. Visual Studio üzerinden C++ çalışıyorum. Fakat her kodu derleyip çalıştırdığım zaman Hata ayıklama konsolu açılıyor ve benim kodlarımın altında bu gereksiz klasör yolu çıkıyor. Bunu nasıl silebilirim sadece benim kodlarım gözüksün istiyorum. Veya Hata ayıklama konsolu değil de Windows CMD açılsın fark etmez ama yeter ki bu klasör yolu ve alttaki uyarı kaybolsun bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

hata ayiklama konsolu.png

Çözüm
Attığınız görselde söylenen ayarı kapattığınızda ardından CTRL+F5 ile çalıştırdığınızda durum bu. Siz dediğimi yaptınız mı?

Ekran Görüntüsü (634).png

Ekran Görüntüsü (635).png
Dediği ayarı yaparsanız ve Debug modda değil de direkt çalıştırmak için CTRL + F5 ya da kendi ayarlayacağınız kısayolu kullanırsanız ikisi de çıkmaz.
CTRL + F5 kullanıyorum Alttaki uyarı kayboluyor doğrudur. Fakat Klasör yolu gözükmeye devam ediyor ben asıl onun görünmesini istemiyorum. Çok karmaşık hale geliyor Konsol ekranı

Attığınız görselde söylenen ayarı kapattığınızda ardından CTRL+F5 ile çalıştırdığınızda durum bu. Siz dediğimi yaptınız mı?

Eki Görüntüle 666837
Eki Görüntüle 666838
Gerçekten Çok teşekkür ederim şimdi oldu. Daha önce denediğimde konsol otomatik açılıp kapanıyordu o sebeple tiki kaldırmıştım. Peki minik bi soru daha sorabilir miyim programda yeniyim henüz. CTRL+F5 işlemini F11 tuşuna atamak yani yerlerini değiştirmek istiyorum fakat F11 komut ismini bulamadım. Tuşları değiştirsem bir sıkıntı olur mu acaba programda ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı