Hata dökümünü koymayınca mesajımı düzenleyen moderatörler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Moderatörler işsiz gibi beni izliyorlar gibi hissediyorum. Bir tane mavi ekran konusuna cevap yazdım döküm dosyasını paylaşmadım diye bir moderatör mesajımı düzenledi. Hata dökümünü eklemeye özen gösterin, dedi. Bunu bir kere daha yaptılar. Ben hata dökümünü koymak zorunda mıyım? Dökümü görmek isteyen kendi dosyayı incelesin.
@283156 @KojiroHyuga04 ve @PanzerTR koymayınca sorun yok ben koymayınca hemen düzeliyorlar. 2 defa yapmış olsalar da yapmalarını istemiyorum. Yapacaklarsa diğerlerinin de mesajlarını düzenlesinler. Kurallarda da böyle bir şey görmedim ben.

Merhaba,

Sizin de belirttiğiniz gibi giden bildirim "Eklemeye özen gösteriniz." şeklindeydi. “Bu bir kuraldır. Bunu eklemek zorundasınız, bunu eklemeden mavi ekran kategorisinde cevap yazmayınız.” denmedi.

Şahsa özel bir şey değil, bu kategoride aktif birkaç kişiye daha sorarsanız onlara da bu tarz bir bildirim gittiğini öğrenebilirsiniz.

Zamanında bana yaptılar. 3-4 kere yaptılar. Sonra yapmadılar.

Zaten 4-5 minidump dosyasını inceliyorum, hata ayıklamaya çalışıyorum. Mavi ekran sorunu yaşayan kişilere anlatmaya çabalıyorum. O kadarını yaptıktan sonra ister istemez yoruluyorum.

O döküm dosyasını koymaya üşenebiliyorum.

Şahsa özel bir şey değil, bu kategoride aktif birkaç kişiye daha sorarsanız onlara da bu tarz bir bildirim gittiğini öğrenebilirsiniz.
Sorarsam gereksiz mesaj yazmış olmayacak mıyım?
Sizin de belirttiğiniz gibi giden bildirim "Eklemeye özen gösteriniz." şeklindeydi. “Bu bir kuraldır. Bunu eklemek zorundasınız, bunu eklemeden mavi ekran kategorisinde cevap yazmayınız.” denmedi.
Peki koymamaya devam edersem ceza verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı