Hatalarımı söyleyin

• Konuyu başlatan 360388
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 2.976
Senin hatana denk gelmedim. Ama moderatör olmak istiyorsan teknik bilginin iyi olması lazım. Teknik destek kategorilerinde yardımcı olmaya bakmalısın.

Teknik bilgiyi paylaşmayı sevmediğim için ben direkt eleniyorum. Oralarda olmaya bak. Bol şans.

"Görüşürüz Sosyal" konusu açman dışında bir hatanı görmedim ben. Moderatör olman için daha çok uzun zaman olduğunu düşünüyorum. Tüm şartları karşılasan bile kabul edilmeyebilir. Ayrıca başvurunu yaptıktan sonra aylarca bekleyebilirsin de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sebepten belirli bir sayıda ceza yemiş olman gerekiyor. 🙃 Ben ordan eleniyorum direkt.
1601571653511.png

"Görüşürüz sosyal" konusu açman dışında bir hatanı görmedim ben. Moderatör olman için daha çok uzun zaman olduğunu düşünüyorum. Tüm şartları karşılasan bile kabul edilmeyebilir. Ayrıca başvurunu yaptıktan sonra aylarca bekleyebilirsin de.

Sağ olun.
Aynı sebepten belirli bir sayıda ceza yemiş olman gerekiyor. 🙃 Ben oradan eleniyorum direkt.
Eki Görüntüle 687438

Hocam bende yok o kadar neyse ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı