O Odegard Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #21 OnurOfc dedi: Kalan binalarda yıkıldı deniyor. Kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Var kanka. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.607 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #22 Kaynak güvenilir mi bilmiyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Şubat 2023 #23 OnurOfc dedi: Kalan binalarda yıkıldı deniyor. Kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Ağır hasarlılardan elbet aşağı inenler vardır. O çifte depremden sonra görmedin mi üflesen yıkılacak ya da eğik kalmıştı çok fazla bina.
OnurOfc dedi: Kalan binalarda yıkıldı deniyor. Kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Ağır hasarlılardan elbet aşağı inenler vardır. O çifte depremden sonra görmedin mi üflesen yıkılacak ya da eğik kalmıştı çok fazla bina.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #24 Technopat'ta yeri Kahramanmaraş veya Hatay işaretleyen var mıydı ulaşmaya çalışalım umarım iyilerdir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
Technopat'ta yeri Kahramanmaraş veya Hatay işaretleyen var mıydı ulaşmaya çalışalım umarım iyilerdir.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.607 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #25 ÖzgünTR dedi: Technopat'ta yeri Kahramanmaraş veya Hatay işaretleyen var mıydı ulaşmaya çalışalım umarım iyilerdir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgim yok ama bilenler yazarsa buraya iyi olur.
ÖzgünTR dedi: Technopat'ta yeri Kahramanmaraş veya Hatay işaretleyen var mıydı ulaşmaya çalışalım umarım iyilerdir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgim yok ama bilenler yazarsa buraya iyi olur.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.417 Çözümler 21 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #26 kino dedi: Ağır hasarlılardan elbet aşağı inenler vardır. O çifte depremden sonra görmedin mi üflesen yıkılacak ya da eğik kalmıştı çok fazla bina. Genişletmek için tıkla... Artçı mı bu deprem?
kino dedi: Ağır hasarlılardan elbet aşağı inenler vardır. O çifte depremden sonra görmedin mi üflesen yıkılacak ya da eğik kalmıştı çok fazla bina. Genişletmek için tıkla... Artçı mı bu deprem?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #27 OnurOfc dedi: Artçı mı bu deprem? Genişletmek için tıkla... Çok terimsel bilmiyorum ama Hatay'da bu kadar büyük deprem olmamıştı. Yeni deprem.
OnurOfc dedi: Artçı mı bu deprem? Genişletmek için tıkla... Çok terimsel bilmiyorum ama Hatay'da bu kadar büyük deprem olmamıştı. Yeni deprem.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.417 Çözümler 21 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #28 borisyeisar dedi: Çok terimsel bilmiyorum ama Hatay'da bu kadar büyük deprem olmamıştı. Yeni deprem. Genişletmek için tıkla... Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsürlerde olmuştu ya. @Odegard Deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim.
borisyeisar dedi: Çok terimsel bilmiyorum ama Hatay'da bu kadar büyük deprem olmamıştı. Yeni deprem. Genişletmek için tıkla... Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsürlerde olmuştu ya. @Odegard Deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 20 Şubat 2023 #29 OnurOfc dedi: Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsürlerde olmuştu ya. @Odegard Deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ben artçı olduğunu sanmıyorum 6.4 yüksek bir rakam.
OnurOfc dedi: Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsürlerde olmuştu ya. @Odegard Deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ben artçı olduğunu sanmıyorum 6.4 yüksek bir rakam.
O Odegard Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #30 OnurOfc dedi: Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsurlerde olmuştu ya. @Odegard deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım yok bilmiyorum olursa etiketler misin?
OnurOfc dedi: Evet yeni deprem biliyorum da 7,6 küsurlerde olmuştu ya. @Odegard deprem olduğunu biliyorum da video vs. var mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım yok bilmiyorum olursa etiketler misin?