Hatay'da üniversite okunur mu?

Cemal Paşa07

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar istediğim bölüme Hatay'da puanım yetiyor ancak şüphelerim var eğer orada yaşayan veya bilgili arkadaşlar beni bilgilendirirse çok memnun olurum.
Hatay'da mkü veya isteyi tercih listeme yazacağım üniversiteler depremden çok etkilendi mi? Eğitimler yüz yüze mi? Konaklama yurt imkanları nasıl? Merkezde kira fiyatları nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar istediğim bölüme Hatay'da puanım yetiyor ancak şüphelerim var eğer orada yaşayan veya bilgili arkadaşlar beni bilgilendirirse çok memnun olurum.
Hatay'da mkü veya isteyi tercih listeme yazacağım üniversiteler depremden çok etkilendi mi? Eğitimler yüz yüze mi? Konaklama yurt imkanları nasıl? Merkezde kira fiyatları nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hataylıyım üniversitenin eğitimi hakkında pek bilgim yok kira fiyatları 20 ila 30 arasında değişiyor geçen sene sadece tıp yüz yüze işlendi diye biliyorum şehir hakkinda bilgi isterseniz yardimci olabilirim.

Hatay'da yaşamadım ama yaklaşık 5-6 yıl önce bulundum. Orada yaşayan akrabalarım depremden tabii ki etkilendi şehir ama kısmen toparladı diye duydum. Denize kıyısı vesaire birçok özelliğiyle benimde ilgimi çeken bir şehir. Bence okunabilir. Üniversite hakkında detaylı bilgim yok, şehir hakkında düşüncelerimi belirtmek istedim.

İskenderun'da geçen yıl KYK'nin yarısı çadırda kaldı, bu sene çadır olacağını sanmıyorum ama ev kiraları normalden pahalı.

Depremden çok etkilendik çok fazla sıkıntı var kiralar uçtu evler yok alışveriş sıkıntı internet kullanılıyor genel olarak 2 hafta önce evi tekrardan tutabildik ondan önce konteynerdeydik. Eğer belli bir şey hakkında sorun olursa cevaplarım. Bu arada mkü depremde zarar gördü bu yıl yüz yüze olabilir ama belli değil. Normal okullar bile 1 binada 2 okul olacak şekilde olanlar var biz mesela bu yıl Hatay fen olarak nta ile beraber okuduk. Şehirde sıkıntılar çok yani.

Hatay'da yaşamadım ama yaklaşık 5-6 yıl önce bulundum. Orada yaşayan akrabalarım depremden tabii ki etkilendi şehir ama kısmen toparladı diye duydum. Denize kıyısı vesaire birçok özelliğiyle benim de ilgimi çeken bir şehir. Bence okunabilir. Üniversite hakkında detaylı bilgim yok, şehir hakkında düşüncelerimi belirtmek istedim.

Sıfır toparlanma sadece enkazlar kalktı. Halk kendi çabası ile ne yaptıysa işte

Toparlanma kesinlikle yok bu konuda uyarıyım off road yapmak istiyorsanız gelebilirsiniz ama yollarımız çok kötüdür toplu taşima ortalama en cok vergi veren ilk 15 il içerisinde olmasına rağmen hizmet sırasında 71. sırada olması da göz önünde bulundurulması lazım.

Hataylıyım üniversitenin eğitimi hakkında pek bilgim yok kira fiyatları 20 ila 30 arasında değişiyor geçen sene sadece tıp yüz yüze işlendi diye biliyorum şehir hakkinda bilgi isterseniz yardimci olabilirim.

Yorumun için teşekkür ederim. Mustafa Kemal üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri bölümlerini yazacağım mkü çıkma olasılığı daha yüksek, Sahibinden'de 1+1 apartlara baktım 10-15 bandı arası İskenderun da var. Yönetim bilişim sistemleri bölümünde hatay da okuyan tanıdığın varsa belki onun görüşlerini almak isterdim teşekkürler.​

yorumun için teşekkür ederim. Mustafa Kemal üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri bölümlerini yazacağım mkü çıkma olasılığı daha yüksek, Sahibinden'de 1+1 apartlara baktım 10-15 bandı arası İskenderun da var. Yönetim bilişim sistemleri bölümünde hatay da okuyan tanıdığın varsa belki onun görüşlerini almak isterdim teşekkürler.​

Maalesef bildiğim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı