Hocam Bölgeden aldığım son bilgilere göre şuan yollarda sıkıntı varmış kullandıkları araçlar isteselerdi hataya ulaşamayacak durumdaymış Hatay şu anlık sadece yerel imkanlar mevcut
Dıştan içe doğru arama yapılacak gibi duruyor.
Ordunun onlarca çıkarma gemisi var yükleyin personeli erzakları iş makinelerini deniz yoluyla ulaşın. Millet yardım bekliyor. Soğuk, deprem derken bir de yağmacı tehlikesi var.
Hatay perişan durumda. Hükümetin çıkıp bunu söylemesi lazım. Çünkü halkın bazıları bilmiyordur Hatay'ın durumunu. Arkadaşların dediği gibi TSK boşuna mı duruyor? Gemilerle yardım yapılmaya çalışılsın. (Gemilerin durdukları kıyılar yıkılmadıysa)
Hatay perişan durumda. Hükümetin çıkıp bunu söylemesi lazım. Çünkü halkın bazıları bilmiyordur Hatay'ın durumunu. Arkadaşların dediği gibi tsk boşuna mı duruyor? Gemilerle yardım yapılmaya çalışılsın. (gemilerin durdukları kıyılar yıkılmadıysa)
Hocam gerekirse paraşüt ile inilsin. Zamanında Kıbrıs harekatında yapıldı. CNN Türk'te iskenderun limanı'nda yangın çıkmış. Asker veya malzemeler hava yolu ile inilmesi ne olursa olsun inilmesi şart artık.
Hatay perişan durumda. Hükümetin çıkıp bunu söylemesi lazım. Çünkü halkın bazıları bilmiyordur Hatay'ın durumunu. Arkadaşların dediği gibi TSK boşuna mı duruyor? Gemilerle yardım yapılmaya çalışılsın. (Gemilerin durdukları kıyılar yıkılmadıysa)