Hatay'da vatandaşlar ailelerinin kurtarılması için yardım bekliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatay perişan durumda :(
 
Ordunun onlarca çıkarma gemisi var yükleyin personeli erzakları iş makinelerini deniz yoluyla ulaşın. Millet yardım bekliyor. Soğuk, deprem derken bir de yağmacı tehlikesi var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatay perişan durumda. Hükümetin çıkıp bunu söylemesi lazım. Çünkü halkın bazıları bilmiyordur Hatay'ın durumunu. Arkadaşların dediği gibi tsk boşuna mı duruyor? Gemilerle yardım yapılmaya çalışılsın. (gemilerin durdukları kıyılar yıkılmadıysa)

Hocam gerekirse paraşüt ile inilsin. Zamanında Kıbrıs harekatında yapıldı. CNN Türk'te iskenderun limanı'nda yangın çıkmış. Asker veya malzemeler hava yolu ile inilmesi ne olursa olsun inilmesi şart artık.
 
Hatay perişan durumda. Hükümetin çıkıp bunu söylemesi lazım. Çünkü halkın bazıları bilmiyordur Hatay'ın durumunu. Arkadaşların dediği gibi TSK boşuna mı duruyor? Gemilerle yardım yapılmaya çalışılsın. (Gemilerin durdukları kıyılar yıkılmadıysa)

Bunu yapamazlar çünkü aciz durumda olmak istemiyorlar. Sur'da 1 gedik daha açılmasın diye.

Çok üzücü çok...

Bu arada gelen bir bilgi; viyadüklerde çökmeler olmuş TEM otoyolunda osmaniye civarlarında.
 
Babamdan gelen son bilgiye göre kurtarma ekiplerin bile içecek suyu ve yemeği kalmamış durum vahim.

Yardım kolisi hazırlıyan arkadaşlar kolilerin içine kefen(ceset torbası) koymasını rica ediyorum bölgede kefen kalmadı insanlar poşetler ile gömülüyor 😭
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı