Milyonluk kırmızı Arteon mu yoksa? Bu tip SUV'lere binen bir daha inemiyor. B-SUV'ları bunlarla aynı kefeye koyamıyorum yav.
Oha hakikaten oymuş. Instagram'da mı ne görmüştüm o aracı. Tahmin ettim sizdeymiş. Saygılar abi.
Milyonluk kırmızı Arteon mu yoksa? Bu tip SUV'lere binen bir daha inemiyor. B-SUV'ları bunlarla aynı kefeye koyamıyorum yav.
Oha hakikaten oymuş. Instagram'da mı ne görmüştüm o aracı. Tahmin ettim sizdeymiş. Saygılar abi.
Abi eğer yılda bir kez çıkacaksan ve sadece onun için SUV istiyorsan SUV almana gerek yok bence. Eğer sportiflik istiyorsan B-SUV bir araç yerine C Hatchback daha mantıklı geliyor. Hatchback bir araba alsan da o yokuşlara yaylalara çıkacaktır. Mesela bizdeki Golf 7 Türkiye turu yaptı biz almadan önce. Jetta'yla da abim Karadeniz-Gürcistan turu yapmıştı. Gidiyor yani her türlü yola. Ancak genel kullanım için de yüksek bir araç istiyorsan birtakım özelliklerden feragat edilip B-SUV alınabilir. C-SUV'lara imkan varsa onlar her ikisinden de daha iyi olur ancak o alanda fiyat biraz daha yükseliyor.
400 HP için değer ama.
Hocam, piyasada gördüğünüz bir çok aracın sahibi çok yakın arkadaşım, ya da babamın yakın arkadaşı. İstediğiniz araç varsa, söylemeniz yeterli. Muhtemelen hepsi tanıdıktır. Bu arada bu Arteon Active Sound özelliğine sahip, hiç duydun mu bilmiyorum ama, 5 farklı tonu var, gerçek egzozdan hiç farkı yok.
Araç çok özel araç hakikaten.