Hatırlamadığımız oyunlar

Terminator8888

Centipat
Merhabalar 2010'lu yıllarda oynadığım bir araba oyunu vardı oyunda bir polis olup diğer suçlu arabalara çarparak onları patlatiyorduk diğer modunda ise arabanın üstünde bir emojili balon oluyordu o arabaya hangi araba temas ederse a balon ona geçiyordu balonla bitiş çizgisini geçen kazanıyordu böyle değişik fantastik bir oyundu oyunu bilen var mı ben bu oyunu küçükken oynuyordum adını hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba oyunu bu mu?

Araba oyunu bu mu?

Hocam bu oyunu biliyorum benim PC o zamanda bu oyunu kaldırmıyordu şimdi de kaldırmıyor.
Playstation oyunu muydu?
PC

Çocukken psde bir oyun oynamıştım.1 veya 2 tam hangi serisiydi psnin bilmiyorum.Oyun bir labaratuvar gibi bir yerde başlıyordu. Karakterimiz erkekti karakterimizi değiştirebiliyormuyduk bilmiyorum.Oyunu 3.şahıs bakış açısı ile oynurduk.Bulunduğumuz haritada tren vardı trene binemiyorduk.Trenin olduğu bölgeye gittiğimiz zaman havanın turuncu ve tonları rengi olduğunu söyleyebilirim.Trenin olduğu haritanın karşısında mavi renkli bir düşman vardı bize bişey fırlatıyordu.Labirent gibi bir oyundu labatuvar tarzı kapılar vardı.Kapılardan içeriye girip blokların arkadasındaki mavi renkli düşmanları öldürüyorduk.Düşmanları öldürmek için yanlarına gidiyorduk.Hareket etmiyorlardı Hatırladığım kadarıyla silahımız yoktu.İçeriye girdiğimiz her oda başka bir odaya doğru çıkıyordu.Oyunu bir türlü bitirememiştim.Oyunun sonunu görmek için afk bırakıyordum.Karakter oyunun sonunda açık alana çıkıyordu elinde silah olması lazım.Oyunu bir türlü bulamadım. Çeşitli PS oyunlarını gösteren YouTube kanallarını aramaya başladım fakat ona yakın tarz bir oyun bulamadım.Hatırlayanınız varsa buna benzer bir oyun bile biliyorsanız düşünmeden yazabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı