Hatta özel ideal internet hızı nedir?

mertcan.dmn81

Hectopat
1688809500575.png

İnternet hızım ve alabileceğim maksimum hız bu şekilde. (maksimum hız bazen kendiliğinden düşüyor. Mesela az önce 21900 gibi bir değer varken şu an 21576 gibi bir değer var.) Sizce 24Mbps'lik pakete geçmeli miyim? Sıkıntı yaratır mı? (az önce Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm altyapımın 32Mbps'ye kadar desteklediğini söylediler)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1852931

İnternet hızım ve alabileceğim maksimum hız bu şekilde. (maksimum hız bazen kendiliğinden düşüyor. Mesela az önce 21900 gibi bir değer varken şu an 21576 gibi bir değer var.) Sizce 24Mbps'lik pakete geçmeli miyim? Sıkıntı yaratır mı? (az önce Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm altyapımın 32Mbps'ye kadar desteklediğini söylediler)

Evet sıkıntı yaratır. Hattınız 21Mbps destekliyor. Stabil almanız için 16Mbps yeterli.

Eki Görüntüle 1852931

Şu an ADSL bağlısınız ve alabileceğiniz Max hız bu. Adresinizde ki altyapı sorgu sonucu paylaşırsanız daha ne bilgi verilir. Adresinizde VDSL boş port varsa daha yüksek hızlar alabilirsiniz.

Şu an ADSL bağlısınız ve alabileceğiniz Max hız bu. Adresinizde ki altyapı sorgu sonucu paylaşırsanız daha ne bilgi verilir. Adresinizde VDSL boş port varsa daha yüksek hızlar alabilirsiniz.
Hocam nereden sorgularsam daha net sonuç verir?

Evime gelen yetkili VDSL ile bağlısınız demişti.

Hocam nereden sorgularsam daha net sonuç verir?

Evime gelen yetkili VDSL ile bağlısınız demişti.

Yukarıda hat bilgileri yazan kısmın hepsini atarsanız ADSL mi VDSL mi anlarız. Upload kapasite hızı ADSL gibi gösteriyor.

Göknet/Netspeed daha doğru sonuçlar verebiliyor.

Yukarıda hat bilgileri yazan kısmın hepsini atarsanız ADSL mi VDSL mi anlarız. Upload kapasite hızı ADSL gibi gösteriyor.

Göknet/Netspeed daha doğru sonuçlar verebiliyor.
DSL Modulasyon Türü:ADSL_2plus
Göknet/Netspeed
1688814854833.png

1688814992438.png

Müşteri hizmetleri 32mbps kadar desteklediğini söyledi ve alabileceğimizi söyledi ama arayüzde 21 olarak gösteriyor. VDSL port yok

DSL modulasyon türü:adsl_2Plus
Göknet/Netspeed Eki Görüntüle 1853089
Eki Görüntüle 1853101
Müşteri hizmetleri 32Mbps kadar desteklediğini söyledi ve alabileceğimizi söyledi ama arayüzde 21 olarak gösteriyor. VDSL port yok.

Sizin adresiniz de altyapı hiç gözükmüyor sanırım. Şu an için ADSL bağlısınız ve maximum alabileceğiniz hızı alıyorsunuz VDSL geçmeden daha yüksek bir hız maalesef alamazsınız.

Sizin adresiniz de altyapı hiç gözükmüyor sanırım. Şu an için ADSL bağlısınız ve maximum alabileceğiniz hızı alıyorsunuz VDSL geçmeden daha yüksek bir hız maalesef alamazsınız.
Az önce tekrar görüştüm ve ADLS altyapıdan VDSL altyapıya gecis yapabileceğimi söylediler bunun içinde hat sahibi lazımmış hocam. Hat sahibi ile gorustugumde dediklerine göre VDSL'e geçiş yapabileceğim.

Az önce tekrar görüştüm ve ADSL altyapıdan VDSL altyapıya gecis yapabileceğimi söylediler bunun içinde hat sahibi lazımmış hocam. Hat sahibi ile gorustugumde dediklerine göre VDSL'e geçiş yapabileceğim.

VDSL boş port varsa geçiş yapabilirsiniz evet. Bazı portlar combo port oluyor ve sistem üzerinden geçiş oluyor. Eğer sadece ADSL porta bağlıysanız saha dolabından işlem yapılacak.

VDSL boş port varsa geçiş yapabilirsiniz evet. Bazı portlar combo port oluyor ve sistem üzerinden geçiş oluyor. Eğer sadece ADSL porta bağlıysanız saha dolabından işlem yapılacak.

VDSL'e geçtikten sonra internet hızım alabildiğim kadar yukseltecegim hocam fakat mesela alabileceğim hız farazi 36 olsa onların sattığı paket 40 olsa ben bağlantı sorunu olmasın diye 40'lık paket alıp 36ya sabitlemelerini isteyebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı