Hattaki numaralar nasıl başka yere aktarılır?

SunsetPolo

Centipat
Katılım
19 Haziran 2022
Mesajlar
227
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hattımı kapatacağım ve numaraları bir yere aktarmam lazım. Silinsin istemiyorum nasıl yapacağım? Telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Google driveye yedekleyebilirsiniz. Tam nasıl yapılacağını tarif edemeyeceğim ama rehber ayarlarını kurcalayarak bulabilirsiniz.
 
Arkadaşlar hattımı kapatacağım ve numaraları bir yere aktarmam lazım. Silinsin istemiyorum nasıl yapacağım? Telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Hmm, Lifebox diyeceğim bu durumda, android olduğu için. Yakınınızın hattına LifeBox hesabı açarak ücretsiz şekilde yeni cihaza aktarır daha sonra açtığınız hesabı silebilirsiniz. Veya yeni hattınıza Lifebox hesabı açmak. Lifebox da tek tuş ile rehberi ve resimleri yedekle/geri yükle var. (5GB Ücretsiz diye biliyorum, ben iCloud kullanıyorum daha verimli. :) )

Not: Lifebox deme sebebim en az efor ve kolay şekilde yapıldığı için.
 
Kişilere girdikten sonra sağ üstten 3 noktaya basıp tümünü seçin, ardından paylaşın. Kendi mailinize gönderebilirsiniz. Ha bir de kişileri direkt Google hesabınıza kaydedebiliyorsunuz.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230331_225251.jpg
    IMG_20230331_225251.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 6
Tümünü seç yok.
play storeden google kişiler uygulaması indir onunla daha rahat yapılıyor. ayarlardan içe/dışa aktar yazar dışa aktar tıklarsan vcf dosyası yapıp telefonuna kaydedebilirsin. yada sekrinizasyon tıklayıp google hesabının içinede atabilirsin diğer telefonda google giriş yaparsan direk rehberini getirir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı