Hattı kendi üzerimize alma

Hattı kendi üzerine almak bir hat parası kadar fiyat tutuyor. Ayrıca hattı taşıdığında mevcut tarifeni de değiştirmek zorunda kalıyorsun ki epey uçuk fiyatlar oluyor. Bu yüzden biz de aile arasında yapacağımız hat taşıma işleminden vazgeçtik. 26 yaş altındaysan kendine yeni bir hat al daha uyguna mal oluyor ve artık özel numara seçme olayları daha kolay. Seçeceğin tarife de yeni müşteri olduğun için daha hesaplı olacak. Tek kötü faktör eski numaranın değişmesi olacak. Bunun da çaresi herkese sms atmak :)))

Ne demek hattı üstüne almıyorlar musteri hizmetlerini ara bana böyle dendi falan de. Belirli bir ücret verip geçiriyorlar

Bu konuda fikrim yok normalde hattın üzeindekinin önderilmesi lazım bence göndermeyin şubeyi gidin onlarla halledin.
Tamamdır hocam sağolun yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Ne demek hattı üstüne almıyorlar musteri hizmetlerini ara bana böyle dendi falan de. Belirli bir ücret verip geçiriyorlar
Hocam müşteri hizmetlerini arıyorum söylüyorum sonra diyor ki "hattın yasal sahibi yanınızdamı?" bende diyorum yok ondan sonra hattın yasal sahibi yoksa işlem yapamayız. Artık ana şubeye gidip sorunu öyle hallederim.

Tamamdır hocam sağ olun yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam müşteri hizmetlerini arıyorum söylüyorum sonra diyor ki "hattın yasal sahibi yanınızda mı?" bende diyorum yok ondan sonra hattın yasal sahibi yoksa işlem yapamayız. Artık ana şubeye gidip sorunu öyle hallederim.

Kardeşim hattın yasal sahibi yanınızda mı dediğinde vefat etti demen gerekmiyor mu? Müşteri hizmetleri nereden bilsin yok deyince vefat ettiğini. Ölüm belgesini alıp şubeye gidip durumu anlatın. Allah rahmet eylesin.

Kardeşim hattın yasal sahibi yanınızda mı dediğinde vefat etti demen gerekmiyor mu? Müşteri hizmetleri nereden bilsin yok deyince vefat ettiğini. Ölüm belgesini alıp şubeye gidip durumu anlatın. Allah rahmet eylesin.

Sağ olun Hocam. Söylemememin nedeni bana ceza vb. şeyler başıma gelir diye korkmuştum. Ölüm belgesi elime geçince en yakın zamanda hattı kendi üzerime alacağım.

Sağ olun hocam. Söylemememin nedeni bana ceza vb. şeyler başıma gelir diye korkmuştum. Ölüm belgesi elime geçince en yakın zamanda hattı kendi üzerime alacağım.

Ceza falan olmaz hocam. Hat sahibi a kullanıcısı b olayı a-a eşleşmesinden daha çoktur belki de. Zaten soruyorlar hat sahibi misiniz yoksa kullanıcısı mı diye. Normalki soruyorlar. Veyahut 18yaş altı kaç milyon kullanıcı var vs... O yönden sıkıntı olmaz yani. İstediğinizin olması sıkıntı çıkmaması dileğiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı