Hattı üzerine almak için ücret ödüyorsun. Yaklaşık 750₺ gibi bir ücreti var şu an da. Bu yüzden yeni hat çıkarmak daha mantıklı. Hattı kendi üzerine almak içinse, hangi operatörü kullanıyorsan (Turkcell, Türk Telekom vs) herhangi bir şubesine gidiyorsun ve hattı üzerime almak istiyorum diyorsun. Hat sahibi de yanında olmalı.
Hat babanın adına olsa bile hattı genç programlarina kayıt ettirebilirsin. Hangi operatörü kullanıyorsun ?750 lira çokmuş. Yeni hat iyi hoş da benim tüm banka hesapları, işkur, e-Devlet, ÖSYM falan hepsi buna kayıtlı.
Hat babanın adına olsa bile hattı genç programlarina kayıt ettirebilirsin. Hangi operatörü kullanıyorsun?
Yanlış animsamiyorsam uygulamaya gidip profilin ordaki kimlik bilgilerden kendi bilgileri girmeniz gerekiyordu. İnternetten bakın veya olmazsa bayide yapabilir.Turkcell.
Yanlış animsamiyorsam uygulamaya gidip profilin oradaki kimlik bilgilerden kendi bilgileri girmeniz gerekiyordu. İnternetten bakın veya olmazsa bayide yapabilir.
Benim ablamın hattı bu şekilde bayi yapmıştı olduğuna eminim. Söylemek istedim.Teşekkürler bunu deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.