Hattım ne kadar hız kaldırır?

Adeonrv

Hectopat
Daha fazla  
intern.PNG

Hat değerlerim bunlar, internetim en fazla ne kadar hız kaldırabilir? Alabileceği maksimum hız bu mu?

Eki Görüntüle 664655

Hat değerlerim bunlar, internetim en fazla ne kadar hız kaldırabilir? Alabileceği maksimum hız bu mu?
Hızın şu an firma tarafından 2Mbps indirme ve 0.5Mbps yükleme hızı ile sınırlandırılmış. Hattın ile stabil olarak 8Mbps indirme ve 0.8Mbps civarı da yükleme hızı alabilirsin.

Şu an ADSL kullanıyorsunuz değil mi? Değerler çok açıcı değil o yüzden.

Sorgulama yapın, yaklaşık alabileceğiniz değerleri görebilirsiniz. Var ise şu anki hızınıza göre, VDSL veya Fiber var ise çok daha yüksek hızlar görebilirsiniz. Bu bağlantı ile yorumlamak iyi olmayacaktır.

Max Rate kısmı, alabileceğiniz maksimum hızları ifade eder. Sizin alabileceğiniz maksimum hız ise, indirme (download) tarafında 9.5 Mbps'a kadar, yükleme (upload) tarafında ise 1 Mbps'a kadar. Ancak tabii ki teorikte böyle, pratikte bu kadar alabileceğinizi zannetmiyorum. Millenicom, TürkNet & NetSpeed gibi ISS'ların altyapı sorgulama kısmından altyapınızı sorgulayıp, alabileceğiniz değerleri kontrol ederek şuan mevcut ISS'nızdan aboneliğinizi iptal edip, bu ISS'lardan birinden abonelik başlatmayı deneyebilirsiniz.

Hızın şu an firma tarafından 2Mbps indirme ve 0.5Mbps yükleme hızı ile sınırlandırılmış. Hattın ile stabil olarak 8Mbps indirme ve 0.8Mbps civarı da yükleme hızı alabilirsin.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat bana max alabildiğim hızı verdiklerini ve kendilerinin bir şeyi karıştırıp, sınırlamadıklarını söylüyorlar. Bana gelen mevcut indirme hızını söylediğimde, yanlış yere baktığımı upload hızını söylediğimi düşünüyorlar. Bir türlü çıkamadım işin içinden. Anlatamadım derdimi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı