Hattım VDSL destekliyor mu?

Buradaki değerler doğru mu acaba? Söylendiğine göre altyapım 82Mbps ve VDSL2 destekliyor. Superonline'yi aradığımda 16Mbps yukarısını veremeyeceklerini söylüyorlar.
Superonline kendi altyapısını kullandığı için öyle diyor olabilirler. Verdiğim linkte ki veriler doğrudur. Farklı İnternet Sağlayıcı Servislerinden de altyapınızı kontrol edebilirsiniz.
Hattım şuan ADSL olduğu için hat değerleri öyle olamaz mı?
Hattınız ADSL olduğu için o değerler gözükmekte.

Son düzenleme:
ALTYAPI SORULAMA bölümünden adres bilgilerinizle sorgulama yapın ve adres bilgileriniz görülmeyecek şekilde sayfanın görselini paylaşın arkadaşlar üzerine yorum yapsın.

En sağlıklı şekilde telefonunuz var ise SUPERONLINE müşteri hizmetlerini arayarak sorgulayabilirsiniz.

Turknet veya Extranet üzerinde 16 Mbit'in üzerinde internet alabileceğiniz gözüküyorsa boş port var ve VDSL alabilirsiniz anlamına geliyor. Taahhüt yoksa Netspeed tavsiye ederim. Çok memnunum, TTnet, Turknet ve Netspeed kullandım.

Adsl2Plus ibaresi varsa Vdsl de olmalıdır zaten. Bir tık daha frekans modülasyonu ile A dan V ye geçiliyor. Şartlara göre 36 olmazda 24 Mbit olur sallıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…