Hattın ADSL/VDSL olduğu nasıl anlaşılır?

Thorun Çekici

Kilopat
Arkadaşlar bana verilen ADSL mi VDSL mi? Ev telefonuna VDSL denen aparat takılı ve modemim VDSL ama sistemden de belirlenebiliyomuş sanırım. Hız bana hangisi veriliyor? Millenicom kullanıyorum, Upload'ı fazla almak istiyorum fakat sitelerinde göremedim Upload için tarife, minimum 3 upload lazım. Turknet sitesine baktığımda maximum 1mb upload verilebileceği yazıyor. Ne kadar doğrudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL olarak maksimum 24 söyleniyor ancak kullanıcılara 16'ya kadar veriliyor. Tabi kullanıcıya yansıyan 16'nın altında bir değer oluyor. Bu değerde bağlantı kalitenize ve santral uzaklığınıza bağlı olarak değişiyor.

TT altyapısında ADSL'de alınabilecek en fazla download hızı 16Mbps, upload hızı 0.8Mbps. Daha üstünü alamazsınız.

Benim modemde gönderme hızı max 25000 , indirme hızı 47000 görünüyor, fakat normal değerim indirmede 22 yi,upload ise 1.80'i geçmiyor. Sizce de mantıksız değil mi? Ne yapılabilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…