Hattın kaldıracaği hız nasıl öğrenilir?

eray_kaptan

Decapat
Hattim kac Megabit'e kadar stabil kaldirir beyler ?
Screenshot_20180812-002444.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, güzel diyorsunuz da 100 Mbit'i stabil olarak alabilcek miyim?
Bu konuyu ben de merak ediyordum. Birkaç firma ile görüştüm, bunu öğrenmenin tek yolu bağlantı kurup denemen, başka yolu yok.
Genelde problem olmaz ama santrale uzaklık, İnternet kablosunun uzunluğu ve kalitesi, iç tesisatın kalitesi gibi durumlar alacağın hızı etkileyebilir.
www.extranet.com.tr/altyapi bu linke gir ve gerekli alanları doldurup sorgulat. Çıkan sonucun ekran görüntüsünü alıp paylaş. Genel sistemde ne kadar gözüküyor onu da görelim.

Bu konuyu ben de merak ediyordum. Birkaç firma ile görüştüm, bunu öğrenmenin tek yolu bağlantı kurup denemen, başka yolu yok.
Genelde problem olmaz ama santrale uzaklık, İnternet kablosunun uzunluğu ve kalitesi, iç tesisatın kalitesi gibi durumlar alacağın hızı etkileyebilir.
www.extranet.com.tr/altyapi bu linke gir ve gerekli alanları doldurup sorgulat. Çıkan sonucun ekran görüntüsünü alıp paylaş. Genel sistemde ne kadar gözüküyor onu da görelim.
Buyur baskan.
Screenshot_20180813-000707.jpeg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı