eray_kaptan
Decapat
Hattim kac Megabit'e kadar stabil kaldirir beyler ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, güzel diyorsunuz da 100 Mbit'i stabil olarak alabilcek miyim?Altyapınız 100 Mbps'e kadar Download, 27 Mbps'e kadar da Upload destekliyor.
Modem hat değerlerinizi atabilir misiniz?Benim 50 megabit destekliyor, stabil bir şekilde uzun süredir kullanabiliyorum.
Şu an arayüze girdim fakat neyi atacağımı bilmiyorumModem hat degerlerinizi atabilirmisiniz ?
Bu konuyu ben de merak ediyordum. Birkaç firma ile görüştüm, bunu öğrenmenin tek yolu bağlantı kurup denemen, başka yolu yok.Tamam, güzel diyorsunuz da 100 Mbit'i stabil olarak alabilcek miyim?
Buyur baskan.Bu konuyu ben de merak ediyordum. Birkaç firma ile görüştüm, bunu öğrenmenin tek yolu bağlantı kurup denemen, başka yolu yok.
Genelde problem olmaz ama santrale uzaklık, İnternet kablosunun uzunluğu ve kalitesi, iç tesisatın kalitesi gibi durumlar alacağın hızı etkileyebilir.
www.extranet.com.tr/altyapi bu linke gir ve gerekli alanları doldurup sorgulat. Çıkan sonucun ekran görüntüsünü alıp paylaş. Genel sistemde ne kadar gözüküyor onu da görelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.