Hava Harp Okulu mezunları sadece askeri pilot mu olabiliyor?

Hocam sizin amacınız ne olmak yani ne istiyorsunuz bana detay verirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim karada aynı.

Ben bilgisayar/uçak/yazılım mühendisliğinden birinden ilerlemek istiyorum. Normal üniversitelerden de şansımı denemek istiyorum, MSÜ'denden şansımı denemek istiyorum. Hangisi daha iyi olur onu düşünüyorum. MSÜ'yü bitirip devletin mühendisi olmak iş açısından daha garanti geldi bana ama aşamalırını bilmediğimden bu soruları soruyorum.

Ben bilgisayar/uçak/yazılım mühendisliğinden birinden ilerlemek istiyorum. Normal üniversitelerden de şansımı denemek istiyorum, MSÜ'denden şansımı denemek istiyorum. Hangisi daha iyi olur onu düşünüyorum. MSÜ'yü bitirip devletin mühendisi olmak iş açısından daha garanti geldi bana ama aşamalırını bilmediğimden bu soruları soruyorum.
Lisans programını onlar ihtiyaca göre veriyor diye biliyorum, senin seçimine bağlı değil yani. İnşaat mühendisi lazımsa inşaat mühendisi, bilgisayar mühendisi lazımsa bilgisayar mühendisliği okuyorsun.

Hazırlığa başlamadım derken? O nasıl oluyor.

Ekim ayında yakinimi kaybettigim için başvuru yaptım onaylandı toplasanız 2 hafta gitmisimdir.

MSÜ'den asker olursunuz mühendis olamazsınız lisansıniz olur fakat boşu boşuna zorluk çekersiniz zaten harp okullarına girecek sıralamayı yaparsanız İstanbul'da çok rahat mühendislik fakultesini kazanırsınız.

MSÜ'den asker olursunuz mühendis olamazsınız lisansıniz olur fakat boşu boşuna zorluk çekersiniz zaten harp okullarına girecek sıralamayı yaparsanız İstanbul'da çok rahat mühendislik fakultesini kazanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı