Hava Harp Okulu mu MİT mi?

Hava Harp Okulu ile pilot vs. MİT ile güvenlik özel güvenlik veya koruma olabilirsiniz sizin tercihiniz ama ben MİT öneririm önü daha açık bu arada boy kilonuz nedir?

Şimdiden MİT'ten red aldınız. Şaka şaka, havacı olmak isterseniz Hava Harp, İstihbarat örgütünde görev almak isterseniz MİT.

Hangisine uygunsan. Dillere hakimsen ketumsan sogukkanliysan ve analitik zekan varsa MİT, asker olayim ama rahat olsun ve havasi da olsun diyorsan ayrica subayliga yatkin oldugunu dusunuyorsan, matematigin ve fizigin iyiyse hava harp okulu.

Hangisine uygunsan. Dillere hakimsen ketumsan sogukkanliysan ve analitik zekan varsa MİT, asker olayim ama rahat olsun ve havasi da olsun diyorsan ayrica subayliga yatkin oldugunu dusunuyorsan, matematigin ve fizigin iyiyse hava harp okulu.
Hava Harp rahat mıymış ya, ne kadar güzel anlattınız öyle. Sanki sabahtan akşama kadar boş boş yatıyorlarmış gibi.

Bir kere

"Genel başvuru yapabilmek için aşağıdaki temel şartları sağlamanız gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

35 yaşını doldurmamış olmak

En az üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarının birinden ön lisans mezunu olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır)."

Kaynak: Başvuru için gerekli bilgiler ve koşullar... - Milli İstihbarat Teşkilatı

Bu şartları sağlayamıyorsanız Hava Harp.

Bir kere

"Genel başvuru yapabilmek için aşağıdaki temel şartları sağlamanız gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

35 yaşını doldurmamış olmak

En az üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarının birinden ön lisans mezunu olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır)."

Kaynak: Başvuru için gerekli bilgiler ve koşullar... - Milli İstihbarat Teşkilatı

Bu şartları sağlayamıyorsanız Hava Harp.
Hocam mit için yaş sınırı var mı 16 yaşında doldurabilir miyim formu veya 18 yaş mı gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı