Hava Harp Okulu okunmalı mı?

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS'de 65k sıralama yaptım. Sıralama açıklanmadan önce de ne olur ne olmaz diye hava subaylık mülakatına girmiştim. Geçtim onu. Şimdi tercih sonuçları açıklandı Eskişehir Osmangazi makine mühendisliği geldi. Bu sabah da aradılar. Uçuş eğitimi var diye. Ben asker olmak istemiyorum. Rahat bir insanım hayatı kafama göre yaşamak isterim ama biliyorsunuz askerlik okumak da yapmak da bayağı bir katı. Ama çevremdekiler de hep git asker ol paran hazır mühendis olunca işsiz kalacaksın falan diyorlar. Bir akıl verin delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar YKS'de 65k sıralama yaptım. Sıralama açıklanmadan önce de ne olur ne olmaz diye hava subaylık mülakatına girmiştim. Geçtim onu. Şimdi tercih sonuçları açıklandı Eskişehir Osmangazi makine mühendisliği geldi. Bu sabah da aradılar. Uçuş eğitimi var diye. Ben asker olmak istemiyorum. Rahat bir insanım hayatı kafama göre yaşamak isterim ama biliyorsunuz askerlik okumak da yapmak da bayağı bir katı. Ama çevremdekiler de hep git asker ol paran hazır mühendis olunca işsiz kalacaksın falan diyorlar. Bir akıl verin delireceğim.
Çevrendekileri boş ver, alıyorum kulak asmamak zor ama 10sene sonra sen sevmediğin işi yaparken onlar yanında olmayacak,ne istersen onu yap

Dostum ne yaptın? Ben de tıp ve hava harp arasındayım. Bu sene sınava gireceğim. Hava harp için özellikle annem baskılayıp duruyor.

Rahata alışkın adamsan Hava Harp Okulu'nu bırak nizamiyenin kapısından girmeden geri dönmek istersin. Normalde aileler çocuklarına bir şey olur diye kısa dönem dayanamazlar sizinkiler bildiğin önce okulunu oku sonra asker ol diyor. Okul 5 sene. Ben askerliği deli gibi istememe rağmen okusam mı diye kararsızım, sen hiç bulaşma.

Ya da bulaş, bu senin hayatın. Ama ne olur parası için yapıyorum dedirtme kimseye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı