15 bin TL'ye PS5 + çift kol normal midir?

Yok bütçem o kadar değil. 20 verip alabilirim ama verebileceğimin en minimumunu vermek istiyorum. Dün yine çift kollu 18K'lık ürün kaçtı. Tabii o 2.el'di ama temizdi. Herkese sordum herkes bir bit yanığı olabilir diyor. İster test et öyle al dedi bir de yani. Parayı sonra gönder dedi yani. Bilemedim şimdi ama siz diyorsanız vardır bir bildiğiniz. Biraz daha düşüneyim. Belki daha güvenilir temiz bir ilan bulurum. İlanın linkini de aşağıya atayım. Ama normalde adamla telefonda konuştuk.

LİNK

Test etme şansınız varsa gidip inceleyin hocam. Kolların sahte olabilmesi de mümkün. Kollar hariç satış var mı diye sorabilirsiniz en kötü ihtimal. 2-3 bin lira için risk almaya değer mi? Bence değmez.

Test etme şansınız varsa gidip inceleyin hocam. Kolların sahte olabilmesi de mümkün. Kollar hariç satış var mı diye sorabilirsiniz en kötü ihtimal. 2-3 bin lira için risk almaya değer mi? Bence değmez.
Test etme şansı dediğim gibi işte. Al sıfır kutuyu evine götür. Test et evinde parayı öyle at dedi. Yani açıkçası bana güveni de o verdi. Kolların orijinal olduğunu da direkt anlayabileceksem o da iyi bir şey yani. Anlaşılan bir şeyse iyi.

Onun dışında dediğiniz gibi 18 civarına almak daha mantıklı ama ilanlara bir bakıyorum da genel olarak 18 20 bantlarındaki çoğu cihaz yurt dışı cihazı. garantisi bitmiş cihazlar. (Yine de daha güvenilir.)

Bir ilan daha atıyorum arkadaşlar. Bu okey olursa bugün gidip alacağım. Rica etsem bir inceleyebilir misiniz. Bu da yurtdışı sanırım. Ve 2.EL ama temiz kullanılmış ve sorunsuz olduğu söyleniyor.

LİNK 2

Son düzenleme:
Test etme şansı dediğim gibi işte. Al sıfır kutuyu evine götür. Test et evinde parayı öyle at dedi. Yani açıkçası bana güveni de o verdi. Kolların orijinal olduğunu da direkt anlayabileceksem o da iyi bir şey yani. Anlaşılan bir şeyse iyi.

Onun dışında dediğiniz gibi 18 civarına almak daha mantıklı ama ilanlara bir bakıyorum da genel olarak 18 20 bantlarındaki çoğu cihaz yurt dışı cihazı. Garantisi bitmiş cihazlar. (yine de daha güvenilir.)

Bir ilan daha atıyorum arkadaşlar. Bu okey olursa bugün gidip alacağım. Rica etsem bir inceleyebilir misiniz? Bu da yurt dışı sanırım. Ve 2.el ama temiz kullanılmış ve sorunsuz olduğu söyleniyor.

LİNK 2

Eli yüzü çok daha düzgün bir ilan. Açıklamasından az buçuk anlaşılıyor zaten. Faturası, kutusu her şeyi de var gibi gözüküyor. Aradaki fiyat farkı da abartı değil. Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.

Eli yüzü çok daha düzgün bir ilan. Açıklamasından az buçuk anlaşılıyor zaten. Faturası, kutusu her şeyi de var gibi gözüküyor. Aradaki fiyat farkı da abartı değil. Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Çok teşekkürler hocam. Muhtemelen bunu tercih edeyim. Tek dezavantajı tek kollu olması. Ben normalde çift kollu 18K'ya falan çözmeye çalışıyordum. İlginiz ve hızlı desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Yani ben de ilk defa görüyorum. Ama sıfır kutu kapalı yani. Yurt dışı olduğu için ucuz dedi. Bir de elimde kalan son 2-3 ürün dedi o yüzden hızlıca elimden çıksın diye uyguna koydum dedi. Bence eğer cihazda bir sıkıntı yoksa alınabilir. Yani ilk defa konsol alacağım. PS5 bozulan bir cihaz değilse bence bu fiyata alınabilir gibi.
Param güvende tarzı bir şekilde alabilirseniz anca öyle alın. Denersiniz 1 2 gün öyle onaylarsınız parayı. Sakın önden parayı atmayın ama.

Param Güvende tarzı bir şekilde alabilirseniz anca öyle alın. Denersiniz 1 2 gün öyle onaylarsınız parayı. Sakın önden parayı atmayın ama.

Hocam zaten adam al götür evde test et parayı sonra at dedi. Ankaradaysa neden Param Güvende ile alayım onu anlamadım. Yine de vazgeçtim hocam gelen yorumlar sebebiyle. Son attığım ilanı kontrol edin onu almayı düşünüyorum.

Hocam zaten adam al götür evde test et parayı sonra at dedi. Ankaradaysa neden Param Güvende ile alayım onu anlamadım. Yine de vazgeçtim hocam gelen yorumlar sebebiyle. Son attığım ilanı kontrol edin onu almayı düşünüyorum.
Al götür parayı sonra at muhabbeti iyiymiş aslında. Adamda zeka geriliği mi var ama neden böyle bir şey yapıyor ki? Alıp gitsen engellesen adamı ne yapabilir nasıl kanıtkayacak? Deneyebilirsin bence alıp birkaç gün.

Al götür parayı sonra at muhabbeti iyiymiş aslında. Adamda zeka geriliği mi var ama neden böyle bir şey yapıyor ki? Alıp gitsen engellesen adamı ne yapabilir nasıl kanıtkayacak? Deneyebilirsin bence alıp birkaç gün.
Yani hocam anlayamadım ben de. Güvenemedim de. Bu son attığım ilandaki arkadaş daha güvenilir geldi. Hem açıklamaya detay vermiş hem sesi falan genç bir arkadaş yani. Cihazın da çalışıyor olması benim için önemli. Sadece 1 kol daha alırsam toplamda 20K'ya denk gelecek. Yani ilk attığım ilandan 5K daha fazla vermiş olacağım. Bilemedim vallahi ya

Yani hocam anlayamadım ben de. Güvenemedim de. Bu son attığım ilandaki arkadaş daha güvenilir geldi. Hem açıklamaya detay vermiş hem sesi falan genç bir arkadaş yani. Cihazın da çalışıyor olması benim için önemli. Sadece 1 kol daha alırsam toplamda 20K'ya denk gelecek. Yani ilk attığım ilandan 5K daha fazla vermiş olacağım. Bilemedim vallahi ya
5k da az para değil şimdi. Bence dediğim gibi eğer size verecekse konsolu dene parayı öyle at diyorsa öyle yapın. Ama adresinizi falan vermemeye çalışın tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı