Ben bir yakınımın Bolu'daki bungalov evinde 1 hafta kaldım. 2 hafta önce gitmiştim oraya geldiğimden beri Ankara havası kirli geliyor. Evi havalandırıyorum evin havası daha iyi olmuyor. Daha yeni açmak istedim dışarıda is kokusu var. Cam açıp hava alamıyorum. Hem kış hem yaz böyle aslında ama Bolu'ya gittiğimden beri ise beni rahatsız ediyor. Sanki orada daha sağlıklıydım dinç kalkıyordum buraya geldim gene dinç kalkıyorum ama oradaki uykum çok daha iyiydi. Siz benzer bir durumu hissediyor musunuz?
Bu internet sitesindeki verilerin doğruluğundan emin değilim ama gerçekten hava kalitesinde fark var. Bolu'nun havası en temiz 9. il benim kaldığım bölgede ise çok yapı yoktu. Orası komple yeşil çıkıyor bu sitede.
Kirliliğe sebep olan maddelerin cinsi ve büyüklükleri farklı haritadan yanlış algıya kapılabilirsiniz. Maddelerede bakılması lazım.
Bu internet sitesindeki verilerin doğruluğundan emin değilim ama gerçekten hava kalitesinde fark var. Bolu'nun havası en temiz 9. il benim kaldığım bölgede ise çok yapı yoktu. Orası komple yeşil çıkıyor bu sitede.
Kirliliğe sebep olan maddelerin cinsi ve büyüklükleri farklı haritadan yanlış algıya kapılabilirsiniz. Maddelerede bakılması lazım.