Devlet doğaya mı hükmetsin ne istiyorsun?
Ormanlara girmek yasak zaten? Ormana giren birini görürsen ara jandarmayı bu kadar basit.Farkında mısınız bu yaz diğer yazlara göre daha sıcak daha bunaltıcı. Kendim Edirne'de yaşıyorum ve hafta sonu 42 dereceye kadar çıkabilirmiş. Bu sıcaklar niye bu kadar arttı insana zararlı mı? Devletimiz niye bir şey yapmıyor.
Ormanlara girmek yasak zaten? Ormana giren birini görürsen ara jandarmayı bu kadar basit.
Ayrıca devlet ne yapsın havanın sıcak olmasına.
Farkında mısınız bu yaz diğer yazlara göre daha sıcak daha bunaltıcı. Kendim Edirne'de yaşıyorum ve hafta sonu 42 dereceye kadar çıkabilirmiş. Bu sıcaklar niye bu kadar arttı insana zararlı mı? Devletimiz niye bir şey yapmıyor.
Hocam, her şey bitti bi o kaldı ya kesinlikle.Ama gerçekten en çok sıcak olduğun merkez bölgelere yolları altına klima yerleştirmek lazım aynı Dubai gibi sistem yapılması lazım ama oda imkansız gibi.
Farkında mısınız bu yaz diğer yazlara göre daha sıcak daha bunaltıcı. Kendim Edirne'de yaşıyorum ve hafta sonu 42 dereceye kadar çıkabilirmiş. Bu sıcaklar niye bu kadar arttı insana zararlı mı? Devletimiz niye bir şey yapmıyor.
Konu falan iyi güzelde sizleri güldürebildiysem ne güzel bu günlerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.