5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 13 Temmuz 2023 #31 Hemen sadece Türkiye'nin üstünde olacak şekilde bir soğutucu koyduruyorum. Leon Dayı dedi: Yarın İstanbul 50 c° olacakmış Allah evdekilere, işe gidenlere ve sokak hayvanlarına sabır versin. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un 50 derece olma gibi bir ihtimali yok. Güneydoğu taraflarında bile 50 derece olan il yok.
Hemen sadece Türkiye'nin üstünde olacak şekilde bir soğutucu koyduruyorum. Leon Dayı dedi: Yarın İstanbul 50 c° olacakmış Allah evdekilere, işe gidenlere ve sokak hayvanlarına sabır versin. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un 50 derece olma gibi bir ihtimali yok. Güneydoğu taraflarında bile 50 derece olan il yok.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 13 Temmuz 2023 #32 pilotds dedi: Devletimiz niye bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunlar hep cehape yüzünden!
pilotds dedi: Devletimiz niye bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunlar hep cehape yüzünden!
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 13 Temmuz 2023 #33 pilotds dedi: Devletimiz niye bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Yaz ayı kaldırılsın mı hocam ne istiyorsunuz? Bu kısma kadar ciddiyetle okuyordum.
pilotds dedi: Devletimiz niye bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Yaz ayı kaldırılsın mı hocam ne istiyorsunuz? Bu kısma kadar ciddiyetle okuyordum.