Hava sirkülasyonu iyi uygun kasa

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım için parçalar almıştım ama birkaç sorunum var. Aldığım PSU biraz ısınıyor. Kasam küçük olduğu için hava sirkülasyonunun kötü olduğu için düşünüyorum. İçinde bir dolu kablo var. Ayrıca 30 CM uzunluğunda 3 fanlı ekran kartım var ve bakınca sanki yamuk duruyor gibime geliyor. İnternette tutucular var ama kasada yer yok. Ne önerirsiniz bana? Anakartım: H110M4-C2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Guardian için iyi diyorlar. Ranker Cygnus'a da bakmanı öneririm, ancak malzeme kaliteleri nasıldır bilemiyorum (350 - 400 TL civarında bu kasalar). 550TL - 600TL civarında bir parayı psu'suz bir kasaya ayırabileceksen Phanteks P400a hava sirkülasyonu konusunda en iyi kasalardan biri.

Hava sirkulasyonu için seçeceğin kasanın ön panelinin mesh olmasına, psu montajının da aşağı konumda olmasına dikkat et, kalanı bütçe ve zevkine uygun olmasına göre değişiklik gösterecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı