Ryzen 7 7800x3D için RTX 4060 kullanılır mı?

Bütçe
30000
7800x3D ile 4060 kullanabilirsiniz ben o şekilde kullanıyorum.
Herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Dün biraz araştırdım, bu işlemci için o ekran kartının düşük kaldığını söylüyorlar. Benim için önemli olan, güncel oyunları akıcı bir şekilde oynamak ve Rust’ta donma ya da kasma yapmaması. bütçe gereği ekran kartını pek arttıramıyorum

Çok güncel oyunlar oynamıyorum genelde eski kasadan kaldığı için 4060 la devam ediyorum yeni sayılabilecek RDR2 oynamıştım bir ara sıkıntı yoktu.
Rekabetçi oyunlarda oynamıyorum şu an private serverda WoW oynuyorum. Genelde daha eski oyunlarda takıldığım için 2K ve 4K da sorun olmuyor.
Merak ettiğiniz bir oyun varsa elimde varsa deneyebilirsin müsait bir anda istediğiniz çözünürlükte.

Çok güncel oyunlar oynamıyorum genelde eski kasadan kaldığı için 4060 la devam ediyorum yeni sayılabilecek RDR2 oynamıştım bir ara sıkıntı yoktu.
Rekabetçi oyunlarda oynamıyorum şu an private serverda WoW oynuyorum. Genelde daha eski oyunlarda takıldığım için 2K ve 4K da sorun olmuyor.
Merak ettiğiniz bir oyun varsa elimde varsa deneyebilirsin müsait bir anda istediğiniz çözünürlükte.
Benim aslında tek oynadığım oyun Rust ama elimdeki laptop maalesef oyundan atıyor; en düşük ayarlarda bile 70 FPS’i geçmiyor. O yüzden sadece Rust için bir kasa toplamayı düşünüyorum, çok masraf yapmak da istemiyorum.
Monitörüm 1080p, o yüzden yüksek çözünürlük peşinde değilim. Belki ileride GTA 6 çıkar da sistem kaldırırsa bir denerim, o kadar. Görsellikten çok FPS düşüşü yaşamamak önemli benim için; orta ayarlar bana gayet yeterli geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı