FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #11 Sylveon dedi: O halde bu dereceler kötü ekran kartından şüphelenmedim değil. Hava alması önemli değil aslında boşa dönse bile artısı olabilir. Genişletmek için tıkla... 4K monitör ile kullanıyorum, kış aylarında 68-70 dereceyi geçmeyen kart yaz aylarında 80-85 derecelere çıkıyor.
Sylveon dedi: O halde bu dereceler kötü ekran kartından şüphelenmedim değil. Hava alması önemli değil aslında boşa dönse bile artısı olabilir. Genişletmek için tıkla... 4K monitör ile kullanıyorum, kış aylarında 68-70 dereceyi geçmeyen kart yaz aylarında 80-85 derecelere çıkıyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Temmuz 2020 #12 Ortam ile ilgili bir sıkıntı olabilir bence alta fan takıp test edin bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Diğer çözünürlükler ile durum nasıl? OC vb bir şey var mı?
Ortam ile ilgili bir sıkıntı olabilir bence alta fan takıp test edin bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Diğer çözünürlükler ile durum nasıl? OC vb bir şey var mı?
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #13 Sylveon dedi: Ortam ile ilgili bir sıkıntı olabilir bence alta fan takıp test edin bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Diğer çözünürlükler ile durum nasıl? OC vb bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 1080P'de bu şekilde ısınmıyor max 78 oluyor ama görüntü çamur gibi oluyor.
Sylveon dedi: Ortam ile ilgili bir sıkıntı olabilir bence alta fan takıp test edin bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Diğer çözünürlükler ile durum nasıl? OC vb bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 1080P'de bu şekilde ısınmıyor max 78 oluyor ama görüntü çamur gibi oluyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Temmuz 2020 #14 78 düşük değil tabi özellikle ROG Strix için çok yüksek bir değer.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 9 Temmuz 2020 #15 FurErg dedi: Kesin olarak emin misin? Egzoz olarak kullanıyorum, yani içeri hava üflese daha mı iyi olur. Ekran kartının altına takılacak yeri var. Genişletmek için tıkla... Kesin eminim. Ekran kartının altına takarsan oyunlarda falan daha sağlıklı olacaktır üste takmandan.
FurErg dedi: Kesin olarak emin misin? Egzoz olarak kullanıyorum, yani içeri hava üflese daha mı iyi olur. Ekran kartının altına takılacak yeri var. Genişletmek için tıkla... Kesin eminim. Ekran kartının altına takarsan oyunlarda falan daha sağlıklı olacaktır üste takmandan.
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #16 Sylveon dedi: 78 düşük değil tabi özellikle ROG Strix için çok yüksek bir değer. Genişletmek için tıkla... 1 ay önce Corsair TM30 termal macun sürdüm, genel olarak kasa içini ve fanları temizlerim. Ben de bilemedim.
Sylveon dedi: 78 düşük değil tabi özellikle ROG Strix için çok yüksek bir değer. Genişletmek için tıkla... 1 ay önce Corsair TM30 termal macun sürdüm, genel olarak kasa içini ve fanları temizlerim. Ben de bilemedim.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #17 bu şekilde üst 2 dışarı iç 2 karta 2k ultra ayarlarda CPU gpu 66 derece fan ayar normal Windows oyun modu Windows dengeli dragon center dengeli ayarlarda
bu şekilde üst 2 dışarı iç 2 karta 2k ultra ayarlarda CPU gpu 66 derece fan ayar normal Windows oyun modu Windows dengeli dragon center dengeli ayarlarda