totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #21 Kyinator dedi: Şubeden gidip kendimiz mi alıyoruz siparişleri? Genişletmek için tıkla... Ben sabah şubeden aldım, almasaydım öğlen evime gelecekti. Gidip almana gerel yok yani.
Kyinator dedi: Şubeden gidip kendimiz mi alıyoruz siparişleri? Genişletmek için tıkla... Ben sabah şubeden aldım, almasaydım öğlen evime gelecekti. Gidip almana gerel yok yani.
Kyinator Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #22 totra_proska dedi: Ben sabah şubeden aldım, almasaydım öğlen evime gelecekti. Gidip almana gerel yok yani. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler. @Shuichi Tatsuo @totra_proska önerdiğiniz soğutucular arsından bu kasaya sığmaz dediğiniz var mı? Son düzenleme: 21 Kasım 2023
totra_proska dedi: Ben sabah şubeden aldım, almasaydım öğlen evime gelecekti. Gidip almana gerel yok yani. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler. @Shuichi Tatsuo @totra_proska önerdiğiniz soğutucular arsından bu kasaya sığmaz dediğiniz var mı?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #23 Kyinator dedi: bu kasaya sığmaz dediğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi kasa ?
Kyinator Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #24 totra_proska dedi: Hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Linki eklemeyi unutmuşum pardon. PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda Performax Marka PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
totra_proska dedi: Hangi kasa? Genişletmek için tıkla... Linki eklemeyi unutmuşum pardon. PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda Performax Marka PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #25 Kyinator dedi: Linki eklemeyi unutmuşum pardon. PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda Performax Marka PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... 165mm destekli diyor yani sığar hepsi.
Kyinator dedi: Linki eklemeyi unutmuşum pardon. PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda Performax Marka PERFORMAX GAMING Inferno Temperli Camlı 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... 165mm destekli diyor yani sığar hepsi.
Kyinator Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #26 Shuichi Tatsuo dedi: 165mm destekli diyor yani sığar hepsi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
Shuichi Tatsuo dedi: 165mm destekli diyor yani sığar hepsi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.