Türkiye'de hangisinde iş bulmak daha kolaydır? Hangisinin geleceği vardır?
Havacılık ve Uzay mühendisliği galiba uzay mühendisliği ve uçak mühendisliğinin derslerini kapsıyormuş(yanlış biliyorsam düzeltin). Ben roket,füze ile uçak arasında kaldım. Türkiye'de hangisinin geleceği daha fazladır ve hangisinde iş bulmak daha kolaydır?Bende bu bölümü istiyor(dum)um.
Bildiğimi aktarayım.
Aralarındaki fark, birinde atmosfer içine yönelik dersler alıyorsun.
Diğerinde ayriyeten uzay içinde dersler alıyorsun.
Okuyanların ve çalışanların çoğu iyi üniversitelerden mezun olduktan sonra iş bulmanın sıkıntı olmadığını söylüyorlar.
Ayrıca birçok mühendislik den az çok anlar kıvama geldiğin için farklı sektörlerde (otomotiv mesela ) çalışabilirsin.
İstanbul'da okursan THY Ankara'da okursan savunma sanayinde iş bulman daha rahat imiş(staj yerinde kalma gibi düşün.)
Bildiklerim bu.
Havacılık ve uzay mühendisliği galiba uzay mühendisliği ve uçak mühendisliğinin derslerini kapsıyormuş. (yanlış biliyorsam düzeltin). Ben roket, füze ile uçak arasında kaldım. Türkiye'de hangisinin geleceği daha fazladır ve hangisinde iş bulmak daha kolaydır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.