Havada dans eden yıldız

Hocam bildiğim kadarıyla ışığın gözümüzde tekrar kırılması ile retina tabakasının arkasındaki sıvımsı yere gelir ve oda gölge oluşturarak sanki cisimler görüyormuşuz gibi etki yaratır. Doğru mudur?

Uçak veya kuş değil bir yörüngede bildiğin dans ediyor göz yanılması olacağını sanmıyorum ve arada kaybolup geri geliyor ufo veya uzaylı olacağını düşünmüyorum. Ve gittikçe uzaklaşıyor sizce ne olabilir?
Havada dans ettim, elemanı mars ettim. İlaçlarınızı aldınız mı? 😁

Şaka bir yana, drone olabilir. Ya da uçakların geçtiği standart bir yörünge olabilir.

Ya yok drone falan değil bildiğin yıldız ve bir o yana bir bu yana sallanıyor bildiğin göz yanılması değil veya uçakların geçtiği standart yörüngede değil bu gece yine bakacağım saat 23:00 da geri döneceğim.

Arkadaşlar şu an saat 19:05 olmasına rağmen birkaç dakika önce yine çıktı ve bu sefer daha küçük etrafına bir tane bile yıldız yok sadece o var.

Fotoğrafını atabilir misiniz? Daha fazla yardımcı olabiliriz bu sayede.

tumblr_pncaahYmrM1ujmvy2o1_1280.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı