- Makaleler
- 5
Aman tanrım! Uzaylılar bizi buldu. (!)
Hocam bildiğim kadarıyla ışığın gözümüzde tekrar kırılması ile retina tabakasının arkasındaki sıvımsı yere gelir ve oda gölge oluşturarak sanki cisimler görüyormuşuz gibi etki yaratır. Doğru mudur?Gözümde Çıkan Sorun
Yaklaşık 1 ay önce sol gözümle bakarken noktanın 2 kat büyüklüğünde siyah bir cisim fark ettim. Cisme odaklandığımda gözümden kayıp bir paraşüt gibi süzülüyordu. Uyku sersemiyimdir deyip önemsemedim. Bir süre sonra özellikle parlak beyaz bir ekrana odaklanınca tekrar fark ettim ve bu sefer daha...www.technopat.net
Havada dans ettim, elemanı mars ettim. İlaçlarınızı aldınız mı?Uçak veya kuş değil bir yörüngede bildiğin dans ediyor göz yanılması olacağını sanmıyorum ve arada kaybolup geri geliyor ufo veya uzaylı olacağını düşünmüyorum. Ve gittikçe uzaklaşıyor sizce ne olabilir?
UFO'nun açılımı (unidentified flying object) tanımlanamayan uçan nesnedir. Kısacası ne olduğunu tanımlayamıyorsan o UFO oluyor.UFO veya uzaylı olacağını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.