Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geceye yakışır film lazım acilinden bol aksiyonlu öneriler gelsin.

Benim büyük Revell marka A400M maketim vardı. Taşınırken düşürdüler dağıldı maalesef. Çok üzülmüştüm ona

Eki Görüntüle 406887 Eki Görüntüle 406889
Haydaa, bir kere almaya niyetlenmiştim, son bir tane kalmıştı bu modelden. Ertesi gün almaya gidince satıldığını öğrenmiştim. Siz mi aldınız yoksa Şaka maka sanırım cidden aynı modeldi.
O gün cesaretimi toplayıp 5. seviye maket almaya gitmiştim. O gün bu gündür de tekrar almaya cesaret edip alamadım. Fiyatları malum, her gün alamıyoruz. Yaparken bir yanlış yapıp bozacağım diye korkuyorum. Seviye 3'te kaldık

Run Lola Run.
Paylaşmıştım. Çok severik 10 defa izledim sanırım.
Millet ne güzel maketler alıyor, biz de Kinder yumurtasından çıkanlarla idare edelim oh.

John Wick serisi Ayrıca 4.5 saat zamanın varsa Che 2008'i mutlaka izle derim. Herkesin hayatında en az 1 kere izlemesi gereken filmlerden bir tanesi. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun böyle bir liderin hayatını öğrenmek hiçbir ideolojiye ters ve suç değildir. Film 2 bölümden oluşuyor ve 1. si biraz sıkıcı

Şu kadar şanslı olsam yeter be
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onu ben de izlemedim daha. Ama onu anlatan kitabı okumuştum epey önce.

3 çok kolay ya, 1 saatte falan bitiyor başka bir şeyle uğraşmazsam.
İstanbul'da Panel Kırtasiye diye bir yer var. Oradan alıyordum. Biraz reklam gibi oldu böyle de ama
Çarşıda gezerken önünden geçmiştim. Raflarda bu tip bir uçak maketi vardı, buna çok benziyor. Başka bir model de olabilir. O gün bu gündür alacağım zaman oradan alıyorum. İnternet sitesi de var, oradan alınca geliyor 2-3 güne. Pek bulunduğum yerde bu tip şeyler bulunmuyor. Turistik bölge ya, anca çakma çantacı, saatçi her yer

Gözüm bunda şimdi, almak istiyorum ama elim varmıyor
Corvette maketi vardı, bulamıyorum hiçbir yerde
Yapıştırıcım bitti zaten. Her şeye kullanıyorum Bunu bulan adamın fotoğrafını çerçeveletip duvara asmak lazım, her şeye yarıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…