Yok yani İngilizce dersleri başladığında çalışmadan girip 100 alıp çıkıyordum. Artık oyunlardan mıdır veya benim üstün zeka olmamadanmıdır bilmem Ayrıca okula gitmeden okuma biliyordum bu da umarım bir sıkıntı olmaz (Aslında oldu yazım tek kelimeyle berbat.)
Bu ben değil mi ya! 9. Sınıfta hoca bi kelime sınavı yaptı en düşük ben aldım Okulun çevirmeni olan çocuktum ben ya.
Yazı konusu ise aşırı saçma bu devir de yazmak sanki çok gerekli her şey internet üzerinden yapılıyor. Bu biraz ünlü bir firma sahibinin Microsoft'a alınırken Mail istenmesiyle gelişen olaylara benzedi. Hiçbir teknolojiye sahip olmadığı için reddedilerek evine dönmeden önce son parasıyla meyve almasıyla başlayıp koca şirket kurmuştu. Kim olduğunu hatırlayamadım.
Kafam o kadar rahat olsa keşke. Tek yaşamanın getirdiği bazı zorluklarla uğraşıyorum. Ama keşke öğrenebilsem tabi. Filmleri altyazılı izlemekten kurtulurum. Matematik, İngilizce... Ben kötü bir öğrenciydim. 2 defa liseyi terk etmişliğim; ama arkadaşlarımı özlediğimden de dönmüşlüğüm var. Üniversiteye hiç bulaşmadım zaten. Askere gitmemek için AÖF'ye yazılmıştım.
Kafam o kadar rahat olsa keşke. Tek yaşamanın getirdiği bazı zorluklarla uğraşıyorum. Ama keşke öğrenebilsem tabi. Filmleri altyazılı izlemekten kurtulurum. Matematik, İngilizce... Ben kötü bir öğrenciydim.
Ayrıca Youtube Türkiye izlemekten kurtulunca insan rahatlıyor bayağı Keşke herkes böyle olabilse Bu arada ballandıra ballandıra anlatıyorum kusura bakmayın
Ayrıca Youtube Türkiye izlemekten kurtulunca insan rahatlıyor bayağı Keşke herkes böyle olabilse Bu arada ballandıra ballandıra anlatıyorum kusura bakmayın
Bombay'a yolculuk ediyorum sirk oyununda
Bana akıllı bir fil aldılar
Ve onun adı Nellieydi
Karanlık bir gecede demir zincirine kaydı
Ve o Hindistan'a kaçtı
Ve o bir daha görülmedi
Oooooooooooooooooo
Nakarat
Nellie fili gövdesini paketledi
Ve sirke görüşürüz dedi
Yolda giderken trampetleri çaldı
trump trump trump(x2)