Havale EFT yaparken açıklama girilmezse sorun olur mu?

yarentuit

Hectopat
Yer
Kuşadası
Havale EFT yaparak TROY'dan iPad siparişi verdim fakat çok dikkatsiz davrandım. Havale yerinde garantiyi seçmeme rağmen İş Bankası hesaplarına gönderdim parayı falan. O sıkıntı değil galiba sonuçta para onlara gidiyor da benim merak ettiğim IBAN'a gönderirken parayı açıklamaya ad soy ad sipariş no falan girmedim. Ama satın alırken işte irtibata geçilecek numara falan yazıyordu. Oradan falan bulurlar mı? Gerildim de. Biraz ilk defa havale EFT ile bir şey alayım demiştim.

Açıklamaya TROY iPad 10. nedil ödemesi gibi bir şey yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havale EFT yaparak TROY'dan iPad siparişi verdim fakat çok dikkatsiz davrandım. Havale yerinde garantiyi seçmeme rağmen İş Bankası hesaplarına gönderdim parayı falan. O sıkıntı değil galiba sonuçta para onlara gidiyor da benim merak ettiğim IBAN'a gönderirken parayı açıklamaya ad soy ad sipariş no falan girmedim. Ama satın alırken işte irtibata geçilecek numara falan yazıyordu. Oradan falan bulurlar mı? Gerildim de. Biraz ilk defa havale EFT ile bir şey alayım demiştim.

Açıklamaya TROY iPad 10. nedil ödemesi gibi bir şey yazdım.
Açıklamayı arkadaşına para gönderirken bile girmende yarar var.
1730272168300.png

E-posta ile belirttim ve ödemem alınmış sağ olun, açıklamaya yazdığım şey sipariş no ad soyad falan olmasa bile o bilgileri e postamda belirtip parayı gönderirken yazdığım şeyi de belirttim. Geri dönüş yapıp ödemeyi kabul etmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı