Havale ile verilen GameGaraj siparişi tatilde onaylanır mı?

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar Bugün GameGarajdan Bir Sistem Aldım.
Havale ile ödeme yaptım ve para gönderildi. Ancak Şuan gamegaraj sitesinde siparişlerimde Ödeme Bekleniyor olarak gözüküyor. Güncellenmesi ne kadar sürer? Bugün tatil diye sipariş almayacaklarını zannetmiyorum çünkü para gönderildi. Bilen birisi yazarsa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar Bugün GameGarajdan Bir Sistem Aldım.
Havale ile ödeme yaptım ve para gönderildi. Ancak Şuan gamegaraj sitesinde siparişlerimde Ödeme Bekleniyor olarak gözüküyor. Güncellenmesi ne kadar sürer? Bugün tatil diye sipariş almayacaklarını zannetmiyorum çünkü para gönderildi. Bilen birisi yazarsa sevinirim teşekkürler.
GameGaraj'ın desteğine yazdınız mı?

Dostlar Desteği aradım ancak bu gün resmi tatil olduğu için canlı destek yok.Mesaj gönderdim.
Teşekkürler

Resmi tatil olduğu için paran şu an havuzda bekletiliyordur. Pazartesi günü hesaplarına geçiş olur. Ödeme geçtikten sonra ekran güncellenecektir.
Hocam pek bilmediğimden soruyorum.EFT de dediğiniz gibi oluyor ancak Havale Halkbank-Halkbank arasında olduğu gün gönderildiği tarihte gitmez mi? Ne olursa olsun iş gününü bekleyecek diyorsan anlarım teşekkürler.

Resmi tatil olduğu için paran şu an havuzda bekletiliyordur. Pazartesi günü hesaplarına geçiş olur. Ödeme geçtikten sonra ekran güncellenecektir.
Birde 3 saat içinde ömer gerçekleşmezse sipariş iptal olur diyor e pazartesi gidecekse bu sipariş iptal olacak ve param pazartesi hesabıma mı yatacak?

Dostlar, havale ile GameGaraj'dan bir alışveriş yaptım.
Ancak bugün resmi tatil ve aceleyle gözümden kaçmış. GameGaraj'da 3 saat içinde ödeme yapılmazsa işlem iptal edilir diyor. Bugün resmi tatil olduğu için havale ulaşmaz diye tahmin ediyorum. En erken pazartesi gidebilir. Sipariş vereli 3 saati geçti ama sitede "Hâlâ ödeme bekleniyor" diyor. Şimdi pazartesi havale gerçekleşince siparişim onaylanacak mı, yoksa iptal mı etmeliyim? Siteden iptal etsem parayı geri mı gönderilenler? Bilen birisi yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, havale ile GameGaraj'dan bir alışveriş yaptım.
Ancak bugün resmi tatil ve aceleyle gözümden kaçmış. GameGaraj'da 3 saat içinde ödeme yapılmazsa işlem iptal edilir diyor. Bugün resmi tatil olduğu için havale ulaşmaz diye tahmin ediyorum. En erken pazartesi gidebilir. Sipariş vereli 3 saati geçti ama sitede "hâlâ ödeme bekleniyor" diyor. Şimdi pazartesi havale gerçekleşince siparişim onaylanacak mı, yoksa iptal mı etmeliyim? Siteden iptal etsem parayı geri mı gönderilenler? Bilen birisi yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Resmi tatil olması paranın onlara ulaşmasına engel bir durum değil. Siz havale yapmışsınız. Ulaşmıştır onlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı