Havale işleminde para hesabıma yatmadı

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşım havale yoluyla garanti hesabından benim garanti hesabıma para gönderdi ona verdiğim IBAN ve ad soyad doğru bir şekilde yazmış. Açıklamaya değişik bir şeyler yazmış fakat hesabıma attığı 1450TL düşmedi. Ayrıca alacaklı şube Maltepe çarşı gözüküyor fakat orasıyla benim ilgim yok benim şubem esenyurt/cumhuriyet de ve deneme amaçlı birçok kez farklı hesaplarımdan bankama para gönderdim sorunsuz anında yatıyor fakat arkadaşımın attığı havale parası neden hala hesabıma düşmedi onda mı bir sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Havuza düşmüştür ya da teknik hata olmuştur. Garantiye buraya yazdıklarınızı anlattınız umarım, anlatmadıysanız onlara anlatın.

Havuza düşmüştür ya da teknik hata olmuştur. Garantiye buraya yazdıklarınızı anlattınız umarım, anlatmadıysanız onlara anlatın.
Ben değil, bana para atan arkadaş aramış. Havuzumuzda yok dediler diyor, acaba beni dolandırmaya falan mı çalışıyor? Fake dekontla falan?

Ben değil, bana para atan arkadaş aramış. Havuzumuzda yok dediler diyor, acaba beni dolandırmaya falan mı çalışıyor? Fake dekontla falan?
Yani muhtemelen, dekontu tamamen incelediniz mi? Uygulamadan ekran görüntüsü atsın gerekirse.

Açıklamaya değişik şeyler derken ne yazmış? Sistem şüpheli işlem diye düşünüp bloke etmiş olabilir.

Hesap hareketlerinin ekran görüntüsünü isteyin bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı