M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 5 Eylül 2022 #1 Bankamatikte **kredi kartı olmadan** alıcının T.C. kimlik numarası ve bilgilerini girerek havale yaptım ve yaparken telefon numarası yerine kendi numaramı yazdım telefon numaram havale yaptığım kişide gözükür mü bilen var mı?
Bankamatikte **kredi kartı olmadan** alıcının T.C. kimlik numarası ve bilgilerini girerek havale yaptım ve yaparken telefon numarası yerine kendi numaramı yazdım telefon numaram havale yaptığım kişide gözükür mü bilen var mı?
P pars.jpeg Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Bazı bankalarda T.C. yazar ama genellikle telefon numarası ve birkaç basit bilgiler gözükür. Artı 0 Eksi
KS KS M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 8 Eylül 2022 #3 pars.jpeg dedi: Bazı bankalarda T.C. yazar ama genellikle telefon numarası ve birkaç basit bilgiler gözükür. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı olmadan bankamatikte gönderdiğim de gözükür değil mi Telefon numarası karşı tarafta? Artı 0 Eksi
pars.jpeg dedi: Bazı bankalarda T.C. yazar ama genellikle telefon numarası ve birkaç basit bilgiler gözükür. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı olmadan bankamatikte gönderdiğim de gözükür değil mi Telefon numarası karşı tarafta?