Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Her salı bazı ürünlere indirim yapıyorlar zaten. Sadece bu sefer biraz daha ciddi miktarlarda yapacaklar. Neden yarında çok farklı bir senaryo olmayacağını düşünüyorsunuz ki hocam?

Her salı bazı ürünlere indirim yapıyorlar zaten. Sadece bu sefer biraz daha ciddi miktarlarda yapacaklar. Neden yarında çok farklı bir senaryo olmayacağını düşünüyorsunuz ki hocam?

Daha önce buna benzer çok fazla 1TL, bedava veya kupon puan kasıp bedava ürün alma vaadiyle kandırıldım o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap yapınca bile çöküyor site. Havit'in çökmemesi imkansız. Yine de alabilecek arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.

Pardon ben çalıştığım iş sebebiyle hep bir gün ileriden gidiyorum.

Ne iş yapıyorsunuz hocam merak ettim pilot falan mısınız?

İncehesap yapınca bile çöküyor site. Havit'in çökmemesi imkansız. Yine de alabilecek arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.

Ne iş yapıyorsunuz hocam merak ettim pilot falan mısınız?
Hayır hocam gazeteciyim, Ulusal bir gazatenin sayfa mizanpajını yapıyorum. Yarının haberlerini bugün yapıyoruz yıllardır kafam hep bugünü yarın sanıyor bu yüzden ;D

İki ayrı hesaptan aynı adrese sipariş oluşturmak sıkıntı olur mu?

Minimum sepet tutarı var mı? Şimdi 1, 11, 111 tl olanların hepsini alıcam ama 1000 TL minimum sepet tutarı gomasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…